Kingdom Hearts 3 oyunundan müthiş bir başarı

Kingdom Hearts 3 isimli oyun, yaklaşık bir şekilde 5 milyon tane kopya satıp kendi tarihi içerisinde çok büyük bir rekor kırmış oldu.

Kingdom Hearts 3 oyunundan müthiş bir başarı


Kingdom Hearts 3 isimli oyun, yaklaşık bir şekilde 5 milyon tane kopya satıp kendi tarihi içerisinde çok büyük bir rekor kırmış oldu.

İlk önce 28 Mart 2002 tarihi içerisinde piyasaya çıkmış olan ve en iyi  durumdaki arkadaşlık hikayelerinden bir tanesi olarak nitelendirilen Kingdom Hearts, 3. oyunuyla birlikte kullanıcıların karşısına geçmiş oluyor. Kingdom Hearts 3 isimli oyun, henüz 29 Ocak tarihi içerisinde oyuncularla buluşmuş olmasına karşın çok büyük bir rekora da imzasını atmayı başarmış oldu.

Daha önce çıkmış olan Kingdom Hearts oyunlarının tarihi içerisinde en hızlı bir şekilde satış gerçekleştiren serisi  ise Kingdom Hearts 3 oyunu oldu. Dünyanın genelinde 5 milyon taneden daha çok kopya satmış olan bu bu oyun, böylelikle çok uzun bir zaman boyunca kırılması çok zor bir rekora da imzasını atmayı başarmış oldu.

Öteki oyunların büyük bir kısmında çok güçlü bir rekabete rastlanmaktayken, bu oyun içerisinde ağırlıklı bir şekilde arkadaşlık ile birlikte dostluk ve de birliktelik öğelerini görmekteyiz. Donald Duck ile birlikte Goofy benzerindeki Disney karakterleri de bu oyuna çok büyük bir renk katmayı başarmış gibi duruyor.

Oyuna canlılık katmayı başaran Disney kahramanları, Final Fantasy isimli serisinden bile bir takım düşmanlarla yüz yüze gelebilmenizi sağlamış oluyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.