Konsol oyunlarından biri olan Samurai Shodown bedava oldu

Kuzey yarım küre içerisinde yaşanmakta olan yaz mevsimi, oyun sektörünü çok ciddi bir şekilde etkilemekte. Oyun satışı gerçekleştiren platformlar hem bilgisayar platformu hem ise oyun konsollarına özel olarak indirimler yapıp oyun sever herkesin ilgisini çekmeye çalışmaktalar.

Konsol oyunlarından biri olan Samurai Shodown bedava oldu


Kuzey yarım küre içerisinde yaşanmakta olan yaz mevsimi, oyun sektörünü çok ciddi bir şekilde etkilemekte. Oyun satışı gerçekleştiren platformlar hem bilgisayar platformu hem ise oyun konsollarına özel olarak indirimler yapıp oyun sever herkesin ilgisini çekmeye çalışmaktalar. Steam platformunun yaz indirimlerini konuşmaya başlamış olduğumuz bu günler içerisinde, bir başka indirim haberi ise PlayStation 4 konsoluyla alakalı gelmiş durumda. XBox One konsolu ile birlikte PlayStation 4 konsolu üstünden oynanabilme imkanı olan Samurai Shodown adına sahip bir tane oyun, sezon geçişi esnasında oyunla ilgili sezon pass'ini komple bedava yaptı. Oyunun tam olarak  20 dolar tutarında satılmakta bulunan pass'inin bedava bir hale gelmesi, bir hata sonrasında mı meydana geldi yoksa bilerek gerçekleştirilen bir şey mi bu durum halen anlaşılabilmiş değil.


Başarılı bir yakış dövüş oyunu olarak öne çıkan Samurai Shodown isimli yapımın bedava pass'ini deneyimlemiş olan PlayStation 4 konsolunun sahipleri, oyun  hiç bir şekilde satın alınmamış durumda bulunsa dahi bu pass'i kullanıp oyunun oynanabilmekte olduğunu fark ettiler. Fakat bu bedava durumdaki pass şimdilik yalnızca PlayStation Store üzerinde yer alıyor. Bu söz konusu durum ise, kampanyanın  aslında ufak bir hatadan dolayı gerçekleştirilmiş olduğunu düşündürmekte. Konuyla alakalı bir şekilde ne PlayStation platformundan ne ise oyunun geliştirici firmalarından herhangi bir şekilde açıklama yapılmış değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.