Oppo şirketi yeni teknolojisinin duyurusunu yaptı

Oppo şirketi, bu ay başlarken ekrana gömülü  bir durumdaki kamera teknolojisinin duyurusunu gerçekleştirdikten sonra bugün ise, Şangay içerisinde yapılmış olan MWC etkinliği kapsamında yenilikçi  durumdaki teknolojisiyle alakalı resmi tanıtımını gerçekleştirmiş oldu.

Oppo şirketi yeni teknolojisinin duyurusunu yaptı


Oppo şirketi, bu ay başlarken ekrana gömülü  bir durumdaki kamera teknolojisinin duyurusunu gerçekleştirdikten sonra bugün ise, Şangay içerisinde yapılmış olan MWC etkinliği kapsamında yenilikçi  durumdaki teknolojisiyle alakalı resmi tanıtımını gerçekleştirmiş oldu. Özel yapıdaki bir tane kamera modülünü kullanmakta bulunan teknoloji üzerinde geliştirilmiş durumdaki yarı saydam panele ait materyal,  çok daha gelişmiş bir durumdaki işleme algoritmaları ile birleştirilip kızaklı bir kamera veyahut çentiğe hiç bir şekilde ihtiyaç duymadan fotoğraf çekebilmekte.

Normal şartlarda ekran üzerinden geçiş yapmakta bulunan ışık kaybolacağından dolayı ekranın alt kısmında yer alan kamera, normal  durumdaki bir kameraya bakıldığı zaman fazlasıyla az  bir ışık almakta. Bu durumun bir sonucu şeklinde ise şu zamanda fotoğraflarda üzerinde yer alan renklerle birlikte detaylarda pek çok kayıplar meydana geliyor.

Oppo şirketi, ekrana gömülü özelliğe sahip kameraların gelecek dönemde güzellik efektiyle birlikte filtreler benzerindeki özelliklere sahip olarak geleceğini de ilave etti fakat bu teknolojiyi tam olarak ne zaman görebilecek olduğumuza yönelik bir bilgi paylaşımı yapmadı.

Sadece kamera hususuna da odaklanmamış durumdaki Oppo şirketi, kısa mesafeli konuşmalar esnasında Wi-Fi ile birlikte Bluetooth veyahut mobil veriye  hiç bir şekilde gereksinim bulunmadan iletişim kurabilecek olduğunu ''MeshTalk'' adlı teknolojisinden söz etti. 3 kilometrelik mesafeye kadar menzili bulunan bir sistem, LAN ağlarını etkinleştirmekte bulunan düşük güç tüketimi gerçekleştiren özel bir yonga setini kullanmakta olduğu ve Oppo şirketinin cihazlarının arasında iletişim kurabilmekte olduğundan dolayı herhangi bir baz istasyonuna veyahut bir sunucuya da  hiç bir şekilde ihtiyaç duymamakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.