Kötü takım arkadaşlarıyla alakalı güncelleme

Respawn Entertainment şirketi, yeni getireceği güncellemesi ile beraber Apex Legends maçlarına katılarak takıma  hiç bir şekilde katkıda bulunmamış olan oyuncuları yasaklamaya başlamış olacak

Kötü takım arkadaşlarıyla alakalı güncelleme


Respawn Entertainment şirketi, yeni getireceği güncellemesi ile beraber Apex Legends maçlarına katılarak takıma  hiç bir şekilde katkıda bulunmamış olan oyuncuları yasaklamaya başlamış olacak. Bu söz konusu oyuncular genel olarak takım arkadaşlarını kullanıp maç içinde daha çok yaşamda kalıyor, bu durumun bir sonucu şeklinde ise daha çok tecrübe kazanmış oluyor.

Reddit’te yapılmış olan bir güncelleme paylaşımına bakılır ise Respawn şirketi, arkadaşlarının sırtından geçinmekte olan bu oyuncuları geçici bir zaman için yasaklamış olacak. Daha uç olaylarda oyuncuların kalıcı bir  şekilde yasak alabilmesi de olanaklı. Veriler ile birlikte kullanıcı geri bildirimlerine bakıldığında ise bu problemin çok ciddi olduğunu ifade eden Respawn şirketi, herkesi  kesin bir şekilde yasaklamadan öncesinde ise uyarıda bulunmayı istediğini ifade etti.

Oyunlar içerisinde hile yapıyor olmak oyundan alınmakta olan hazzı etkiliyor olsa dahi bu, tek oyuncunun oynadığı oyunlarda hile yapıyor olmak kişinin sadece kendi oyun hazzını etkilediğinden dolayı sorgulamak farklı bir kişiye düşmüyor. Lakin hile yapılmış olan oyun ‘'çok oyunculu’' olarak tabir ettiğimiz gerçek oyunculara karşı oynanılmakta olan bir oyun ise, bu tarzdaki caydırıcı önlemlerin alınabilmesinin tamamen yerinde olduğunu da düşünmekteyiz. Tabii ki de bu duruma haksız kazançları da eklemeliyiz.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.