Tinder'den giriş seviyesindeki telefonlar için müjde

Tinder, gelişen pazarlar içerisindeki kullanıcılara özel olarak popüler çöpçatanlık uygulamasına ait değişik bir sürümünü paylaşmak için hazırlık yapıyor.

Tinder'den giriş seviyesindeki telefonlar için müjde


Tinder, gelişen pazarlar içerisindeki kullanıcılara özel olarak popüler çöpçatanlık uygulamasına ait değişik bir sürümünü paylaşmak için hazırlık yapıyor. Firmanın söylemiş olduğuna bakılır ise Tinder Lite ismi verilmiş olan bu uygulama, amiral gemisindeki uygulamanın çok daha ufak ve hafif bir sürümü olarak karşımıza çıkacak. Lite isimli kelime, günümüzde ufak boyuta sahip uygulamaları tanımlamak için kullanılmakta. Burda hedef alınmış olan şeyde bant genişliği ile birlikte depolama alanı benzerindeki problemleri çözmek.

Pek çok büyük seviyedeki  teknoloji şirketi, gelişmekte bulunan pazarlardaki kullanıcılara özel ygulamalar çıkartmakta ki bu alan içerisinde son zamanlarda da özellikle Hindistan göze çarpmakta.  Görünüşe bakılır ise Tinder şirketi de uygulamasının Lite isimli ufak sürümüne ihtiyaç duyulmuş olduğuna inanmakta. Firma, toplamda yer alan kullanıcı sayısını açıklamamış olsa bile Tinder şirketinin sahibi olduğu açıklanan Match Group şirketi, 2019 senesinin 1. çeyrekteki raporu içerisinde, Tinder’ın 1. çeyrek içinde 4,7 milyon  tane ücretli kullanıcıya sahip durumda bulunduğunu ifade etti. Bu söz konusu sayı, geçmiş olduğumuz yılın aynı dönemine bakıldığında 1,3 milyon insan daha çok. Bunlara ilave bir şekilde BBC, 2017 senesi içerisinde Tinder platformunun aylık aktif durumdaki kullanıcı sayısının 57 milyon seviyelerinde olduğunu da  tahmin ediyordu.

Match Group şirketi  bu hafta, Tinder Lite uygulamasıyla akakalı planlarının duyurusunu gerçekleştirdi. Firma, Tinder Lite adlı yeni uygulamanın yayımlanma tarihini net bir şekilde paylaşmasa bile Match Group şirketinin CEO’su görevinde bulunan Mandy Ginsberg, uygulamanın çok yakın bir zamanda gelecek olduğunu ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.