Lenovo Z6 modeli tanıtıldı

Akıllı telefon sektör içerisinde yer alan rekabet her geçtiğimiz gün daha  yeni modellerin piyasaya çıkartılmasına sebep olmuş durumda. Firmalar bir taraftan daha yüksek donanıma sahip akıllı telefon modellerini piyasaya çıkartırken öte taraftan ise uygun fiyata sahip orta sınıftaki akıllı telefon modellerinin duyurusunu yapıyor.

Lenovo Z6 modeli tanıtıldı


Akıllı telefon sektör içerisinde yer alan rekabet her geçtiğimiz gün daha  yeni modellerin piyasaya çıkartılmasına sebep olmuş durumda. Firmalar bir taraftan daha yüksek donanıma sahip akıllı telefon modellerini piyasaya çıkartırken öte taraftan ise uygun fiyata sahip orta sınıftaki akıllı telefon modellerinin duyurusunu yapıyor. Lenovo şirketi, son duyurusu içerisinde firmanın yeni orta segmentte yer alan telefonlarından Z6 modelini duyurmuş oldu.

6.39 inç  büyüklüğündeki OLED  özellikli ekrana sahip olarak karşımıza çıkan Lenovo Z6 modeli, damla çentiği ile birlikte dikkatlerini üstüne çekmeyi başarıyor. Öte yandan FHD+ çözünürlüğüne sahip bu ekranın kasaya karşı oranı da %93.1 şeklinde belirlenmiş bir vaziyette. Lenovo Z6 modelinin ekranının sahip durumda bulunduğu HDR10 isimli destekse bu telefon üzerinde yer alan görüntülerin  çok daha canlı bir şekilde görünmesini sağlamış oluyor.

Değişik RAM seçeneklerinin yer aldığı Lenovo Z6 modeli, Qualcomm şirketine ait olan Snapdragon 730 isimli işlemciyle desteklenmekte. Öte yandan akıllı telefon üzerinde Android 9 Pie tabanına sahip ZUI 11 isimli arayüz kullanılmakta.

Lenovo şirketi, söz konusu bu duyurular esnasında Z6 modelinin fiyatıyla alakalı da açıklama yaptı. Buna bakılır ise 6 GB'lik bir RAM ve de 64 GB'lik bir dahili belleğe sahip seçeneğin satış fiyatı 276 dolar tutarında (yaklaşık olarak 1.500 Türk Lirası), 6 GB'lik bir RAM ve de 128 GB'lik  bir depolama alanına sahip modelin satış fiyatı 305 dolar tutarında (yaklaşık  olarak 1.700 Türk Lirası) ve son olarak cihazın en üst bellek donanımına sahip satış fiyatı (8 GB'lik bir RAM ve de  128 GB'lik bir dahili depolama) da 363 dolar tutarında (yaklaşık olarak 2.000 Türk Lirası) şeklinde etiketlendirilmiş durumda. Telefonla ilgili teslimatlar ise ilerleyen günler içerisinde başlamış olacak.

Önemli: belirtilmiş olan fiyatlar Lenovo şirketinin Çin piyasasına özel olarak oluşturmuş bulunduğu fiyatlardır. Telefonun bizim ülkemize girmesi durumunda fiyatında değişiklik söz konusu olabilir.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.