Reyhanlı ilçesinde patlama 

Hatay ilinde yer alan Reyhanlı ilçesi içerisinde otomobilde gerçekleşen patlama sonucunca 3 kişi yaşamını yitirdi.

Reyhanlı ilçesinde patlama 


Hatay ilinde yer alan Reyhanlı ilçesi içerisinde otomobilde gerçekleşen patlama sonucunca 3 kişi yaşamını yitirdi. İçişleri Bakanı  görevinde bulunan Süleyman Soylu yapmış olduğu açıklama içerisinde; ''Araba seyir halinde olduğu esnada patlatıldı. İçerisinde EYP bulunduğunu düşünmekteyiz'' ifadelerine yer verdi.

Alınmış olan bilgilere bakılırsa, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde yer alan 31 ML 278 plakasına sahip otomobil içerisinde patlama gerçekleşti. Çok geniş  bir güvenlik önlemi alınmış olan olayın gerçekleştiği yere çok  fazla sayıda ambulansla birlikte polis ekibi de yönlendirildi. Patlamadan dolayı araçta yer alan 2  tane Suriyeli yaşamını yitirdi.

Bomba imha timleri tarafından çalışma yapılan bu bölge içerisinde, polis ekipleri de bölgede yer alan güvenlik kameralarına ait görüntülerini inceleme altına aldı. Hatay ilinin Reyhanlı ilçesi içerisinde gerçekleşen araç patlaması esnasında ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılmış olan şahısın da yaşamını yitirdiği açıklandı.

Reyhanlı ilçesinde yer alan Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki bir otomobil içerisinde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı patlama gerçekleşti. Çevre içerisinde çok büyük bir korkuyla birlikte paniğe sebep olan  söz konusu bu olayın sonrasında otomobil,  adeta bir alev topuna dönüştü. İhbarda bulunulmasının sonrasında olayın yaşanmış olduğu yere çok fazla sayıda polis ekibi ile birlikte itfaiye  ekibi ve de  sağlık ekipleri yönlendirildi. Polis ekipleri çevre içerisinde güvenlik önlemi almaktayken, itfaiye ekipleri  ise meydana gelen bu yangını  kontrol altına alarak söndürdü. Patlama esnasında 2 kişi yaşamını yitirirken, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılmış olan bir tane şahısta hastanedeyken yaşamını kaybetti.

Olayla alakalı olarak çok geniş çaplı bir incelemeyle birlikte soruşturma devam ediyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.