LG'nin G8 modeli Sound on Display özelliğiyle karşımıza çıkacak

LG şirketinin yeni  geliştirmiş olduğu teknolojisi cihazlar üzerinden fiziksel hoparlörü komple kaldırtacak. Yeni teknolojisiyle birlikte LG şirketi, sesi ekran yolu ile yayabilmekte.

LG'nin G8 modeli Sound on Display özelliğiyle karşımıza çıkacak


LG şirketinin yeni  geliştirmiş olduğu teknolojisi cihazlar üzerinden fiziksel hoparlörü komple kaldırtacak. Yeni teknolojisiyle birlikte LG şirketi, sesi ekran yolu ile yayabilmekte. Sound on Display (SoD - Ekran İçindeki Ses) ismini vermiş olduğu ise teknolojisini LG şirketi; ilk defa bir tane akıllı telefon üzerinde, LG G8 modelinde kullanmış olacak ve bu akıllı telefon üzerine farklı bir hoparlör yerleştirilmemiş olacak.

Güney Kore asıllı teknoloji devlerinden LG şirketinin yeni duyurduğu inovatif teknolojisinin LG şirketinin yeni amiral gemisi G8 modelindeki akıllı telefonu üzerinde yer alacak olması beklenmekte. LG  şirketi bu bahsi geçen teknolojiyi hali hazır bir şekilde bazı akıllı televizyon modelleri üzerinde kullanmaktaydı. Ekranı titreştirip sesi yaymayı sağlamakta olan LG şirketinin teknolojisi içerisinde ekranın titreşmekte olduğu gözle  hiç bir şekilde belli olmamakta. Ekran içindeki ses teknolojisini bir eksi tarafı da bass sesleri verememekte olması şeklinde gözükmekte.

Sound on Display isimli teknolojisiyle beraber ekranın titreşmiş olduğu her ne kadar gözle görülüyor olmasa bile ekranın titreşmekte olduğu elle dokunulduğu zaman hissedilebilmekte. LG şirketinin bu durumla ilgili olarakta bir çözümünün bulunduğunu ve bunu  ise LG G8 modelindeki akıllı telefonunda kullanacak olduğunu tahmin etmekteyiz. LG G8  modelindeki akıllı telefonununda Mart ayının son günlerine doğru Güney Kore içerisinde tanıtılacak olması ve LG şirketinin yeni duyurduğu teknolojisinin bulunan hoparlörlerin yerini alacak olması konusunda bir beklenti mevcut.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.