LG şirketi yeni bir amiral gemisi modeli daha duyurdu

Geçmiş olduğumuz haftalar içerisinde yeni jenerasyondaki K ile birlikte Q serisinde telefonlarının duyurusunu yapan LG şirketi, Mobil Dünya Kongresi içerisine de hızlı bir giriş yaptı.

LG şirketi yeni bir amiral gemisi modeli daha duyurdu


Geçmiş olduğumuz haftalar içerisinde yeni jenerasyondaki K ile birlikte Q serisinde telefonlarının duyurusunu yapan LG şirketi, Mobil Dünya Kongresi içerisine de hızlı bir giriş yaptı. LG G8 ThinQ modeli ile birlikte karşımıza çıkmış olan firma, şimdi de LG G8S ThinQ modelini basına tanıttı. Fakat 2 tane telefon arasında nerdeyse hiç bir fark bulunmuyor. Bu sebepten dolayı öncelikle G8 ThinQ modelinin özelliklerine bir  bakabilirsiniz.

LG şirketi, G8 ThinQ modelinde kullanmış olduğu QHD özellikli ekrandan 6.2 inç büyüklüğünde daha az çözünürlük bulunan (2248 x 1080 pixels) bir tane ekrana geçiş gerçekleştirmiş. Cihazın bataryasıyla birlikte kamerasında da fazla küçük farklılıklar göze çarpmakta. Telefon üzerinde tekrar 3 tane arka kamera yer alacak fakat G8 modelinin 16MP'lik özelliğindeki süper geniş açıya sahip kamerasının yerine 13 MP'lik gücüne sahip bir sensör kullanılmakta. 3500 mAh gücündeki batarya ise çok ufak bir farklılık ile 3550 mAh  gücünde olmuş.

özetleyecek olursak, LG şirketi bu cihazı daha masraflı kılmakta olan birkaç  tane unsur üstünde değişiklikler gerçekleştirerek değişik bir ürün gamını da oluşturmaya çalışmış. Halen 2 tane ürünün de fiyatları resmi bir şekilde açıklanmış değil fakat kongre devam ederken yeni gelişmeler elimize ulaşmış olacaktır.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.