MacOS için facebook Messenger uygulaması müjdesi verildi

Facebook platformunun her senenin Nisan ayında gerçekleştirdiği; firmalar ile birlikte geliştiricilerin ve de yapımcıların platformun yenilikleriyle alakalı olarak en son detayları öğrenebilmesini sağlamış olduğu F8 Geliştirici Konferansı bugün saatler 20:00'yi gösterirken (TSİ) başlamış olacak.

MacOS için facebook Messenger uygulaması müjdesi verildi


Facebook platformunun her senenin Nisan ayında gerçekleştirdiği; firmalar ile birlikte geliştiricilerin ve de yapımcıların platformun yenilikleriyle alakalı olarak en son detayları öğrenebilmesini sağlamış olduğu F8 Geliştirici Konferansı bugün saatler 20:00'yi gösterirken (TSİ) başlamış olacak. Bu söz konusu konferans dahilinde Facebook paltformu; Instagram ile birlikte Oculus ve aslında belki en önemlilerinden olan Messenger'la alakalı yeni özellikleri duyurmuş olacak.

Konferansın dahilinde Messenger  isimli uygulamasının Apple şirketinin işletim sistemlerinden Mac'e gelecek olduğunun duyurusunun yapılacağı, F8 Konferansı daha başlamamışken ortaya çıkmış oldu. Mobil platformda yer alan Messenger uygulaması ile birebir aynı özellikleri kullanıcılarına sunacağı açıklanan Messenger için (Mac) uygulaması, grup video sohbeti yapabilme özelliğini bile içinde barındırıyor olacak.

Halihazır bir şekilde WhatsApp'ta kullanılmakta olan uçtan uca şifreleme şeklindeki teknolojisinin hem Instagram platformuna hem ise Messenger'a getirme üstüne çalışmalarını devam ettiren Facebook platformunun bugün gerçekleştirecek olduğu konferans esnasında kullanacak olduğu konuşmanın ''Messenger''la alakalı kısmı da şöyle;

''Hem Windows işletim sistemi hem ise MacOS  işletim sistemine özel bir Messenger masaüstü uygulamasını yaşama geçirmekteyiz. İnsanlar istedikleri bir cihazdan istemekte oldukları kişilerle istedikleri ve belki de değer vermiş oldukları bir biçimde konuşmanın keyfine varabilmeyi istemekteler. Messenger platformunun masaüstü uygulamasını indirerek, mobil üzerinde yapabilmekte olduğunuz tüm özelliklerden burada da yararlanabileceksiniz. Projelere katılmaya devam edebilecek, Messenger üzerinde sohbet etmeyi sürdürürken aynı zaman içerisinde çoklu görevler de gerçekleştirebiliyor olacaksınız. Şu an içerisinde bu uygulamayı test etmekteyiz ve 2019 senesinin ilerleyen zamanları içerisinde global bir şekilde yayımlamayı planlamaktayız.''

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.