Marvel ili TikTok anlaşma yaptı

Milyonlarca sayıdaki insandan oluşan çok büyük bir hayran kitlesi bulunan, günümüzdeki sinema dünyasının adeta altın çocuğu olan Marvel, MCU ile alakalı planlamakta olduğu yeni projelerini San Diego içerisinde gerçekleştirilen ve bütün dünyanın yakından takip etmekte olduğu Comic-Con üzerinde açıklamış durumda.

Marvel ili TikTok anlaşma yaptı


Milyonlarca sayıdaki insandan oluşan çok büyük bir hayran kitlesi bulunan, günümüzdeki sinema dünyasının adeta altın çocuğu olan Marvel, MCU ile alakalı planlamakta olduğu yeni projelerini San Diego içerisinde gerçekleştirilen ve bütün dünyanın yakından takip etmekte olduğu Comic-Con üzerinde açıklamış durumda. 11 tane yeni projenin MCU'ya eklendiği gece bittikten sonra da hayranlar, Marvel’ı konuşmayı sürdürüyor. Marvel da projelerin haricinde çok daha fazla konuşulacak bir hamleye imzasını attı ve TikTok platformuyla sponsorluk anlaşması imzalamış durumda.

Küresel  durumdaki video topluluklarından TikTok uygulamasıyla kullanıcılar, sınırlı zamanlar ile video içerikleri üretebilmekteler. Çin asıllı teknoloji firmalarından ByteDance tarafından geliştirilmeye devam edilen söz konusu bu uygulama, günümüz içerisinde fazlasıyla da popüler durumda. Gün içerisinde ortalama  olarak 250 milyon tane  anlık kullanıcı sayısına ulaşmayı başaran TikTok, içeriğinden dolayı pek çok kişi tarafından da çok fazla eleştirilmekte. Özellikle de gençlerin çok sık bir şekilde kullanmakta olduğu bu uygulama, Marvel'le işbirliği yaptığından dolayı Marvel hayranları da çok büyük bir şok yaşamış oldu.

Marvel, Instagram hesabı üzerinden paylaşmış olduğu bir tane gönderisi içerisinde TikTok sayfasını takip etme konusunda öneride bulunuyor. Paylaşılmış olan gönderi içerisinde TikTok logosuna sahip kupa bardağı ile birlikte  tişört ve de sticker benzerindeki bazı eşyalar  bulunurken farklı bir görüntü üzerinde Marvel’ın 80. senesinde atıfta bulunmuş bir başka kutu da görülüyor. Marvel’a bakılır ise görselde yer alan objeler satışa çıkartılmış bir vaziyette. Marvel’ın paylaşmış olduğu bu Instagram gönderisinin yorum kısmında da hayranlar bu konuyla alakalı çok yoğun bir  şekilde tepki göstermeye başlamış durumdalar. TikTok'la yapılan sponsorluk anlaşmasını çok saçma bulmuş olan pek çok izleyici, Marvel’ın kesinlikle çok yanlış bir karar verdiğini ifade ettiler.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.