Oppo şirketinden yeni bir tane daha marka başvurusu

Oppo şirketi, bu senenin ilk dönemlerinde komple yeni Oppo Reno isimli telefon serisini çıkartıp kendisi için yeni bir tane daha amiral gemisi serisi kazandırmış oldu.

Oppo şirketinden yeni bir tane daha marka başvurusu


Oppo şirketi, bu senenin ilk dönemlerinde komple yeni Oppo Reno isimli telefon serisini çıkartıp kendisi için yeni bir tane daha amiral gemisi serisi kazandırmış oldu. ''Köpekbalığı yüzgeci'' şeklindeki bir tasarımda ön kameraya sahip durumda bulunan Oppo şirketi, kızaklı kameraya benzeyen bir tasarıma sahip olarak gelse bile daha önce çıkan telefonlardan fazlasıyla değişik bir biçimde ortaya çıkmış idi.

Çin asıllı firma, Oppo Reno serisinde yer alan telefonlarını çıkartmış olmasının hemen sonrasında seriye yeni eklentiler getirme konusunda hazırlık yapıyor. Telefonlarıyla alakalı olarak bir kılıf oluşturma konusunda planları bulunan Oppo şirketi, Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'ne (EUIPO) özel bir tane de dosya yolladı.

9/35/36/42 sınıfında yer alan ''FinShell'' ismine sahip fikri mülkiyet dosyası, ''akıllı telefon kılıfıyla birlikte akıllı telefon kabı ve ekran koruyucusu'' biçiminde yazılmış bir açıklamaya üzerindey er veriyor. Dosyanın açıklama bölümü üzerinde değişik türden ürünlerin gelebilecek olduğuna yönelik bir açıklık bırakılmış bulunsa bile, Türkçe diline ''yüzgeç koruyucu'' veyahut ''yüzgeç kabuğu'' şeklinde çevirmesi yapılabilecek FinShell adı, Oppo şirketinin bir kılıf çıkartacak olduğunu da bizlere ifade ediyor.

Elbette ki Oppo Reno serisinde yer alan telefonların hangi modelleri tarafından bu kılıfların gelip gelmeyeceğine yönelik kesin bir bilgi yer almıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.