Mate X modeliyle alakalı yeni bilgiler çıktı

Huawei şirketinin 5G bağlantıyı destekleyecek katlanabilir özellikli ekrana sahip telefon modellerinden Mate X, Çin'de yer alan sertifika kurullarından TENAA üzerinde listelenmeye başladı.

Mate X modeliyle alakalı yeni bilgiler çıktı


Huawei şirketinin 5G bağlantıyı destekleyecek katlanabilir özellikli ekrana sahip telefon modellerinden Mate X, Çin'de yer alan sertifika kurullarından TENAA üzerinde listelenmeye başladı. Bu söz konusu listeleme, Mate X modelinin özelliklerinin tamamını, genel hatları ile birlikte gözler önüne sermiş oluyor.

Huawei şirketinin katlanabilir özelliğe sahip ekranı bulunan akıllı telefonlarından Mate X modeli, TAB-AN00 şeklindeki bir kod numarası ile TENAA üzerinde görüntülenebilmekte. 8 inç büyüklüğündeki bir OLED ekranın yer aldığı Mate X modeli, 2.480 x 2.200 piksellik çözünürlük sunmasıyla da çok fazla dikkat çekmekte. Daha önceki dönem içerisinde 4.500 mAh gücündeki bataryaya sahip olarak geleceği konusunda düşünceler bulunan Mate X modeli, TENAA üzerindeki rapora bakılır ise 4.400 mAh gücündeki bir bataryayla karşımıza çıkmış olacak. Öte yandan Huawei Mate X modeli, 55 watt gücüne sahip hızlı şarj desteğini de üzerinde barındıracak.

TENAA üzerinde Mate X modelinin boyutları da  açık bir şekilde ortaya çıkmış vaziyette. Buna bakılır ise Mate X modeli, 287.3 gramlık bir ağırlığa sahip olacak ve boyutları ise 161.3 x 146.2 x 11 milimetreye sahip olacak. 

Mate X modeli öte yandan 3'lü kamera kurulumunu üzerinde barındıracak. Bu söz konusu kameraların çözünürlüklerine bakıldığı zaman 40 ile birlikte 16 ve 8 megapiksel olarak görülüyor. 8 megapiksel özelliğe sahip olan kameranın ToF sensörü olarak geleceği ifade ediliyor. 

Bütün bu bilgilerin yanında  Huwei şirketi, Mate X modelini değişik bellek seçenekleri ile de piyasaya çıkartacak olabilir. Burda yer alan opsiyonlar ise; 6 GB'lik bir RAM ile 128 GB'lik özelliğe sahip dahili bellek, 8 GB'lik bir RAM ile 256 GB'lik özelliğe sahip dahili bellek ayrıca son olarakta 12 GB'lik bir RAM ve 512 GB'lik özelliğe sahip bir dahili bellek. Birde söz konusu bütün seçenekler artırılabilir hafıza gibi bir desteğe de sahip olarak gelecek.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.