Meizu Note 9 modelinin bütün özellikleri sızdı

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden Meizu şirketinin yeni akıllı telefonlarından Meizu Note 9 modeli, bütün özellikleriyle beraber ortaya çıkmış oldu.

Meizu Note 9 modelinin bütün özellikleri sızdı


Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden Meizu şirketinin yeni akıllı telefonlarından Meizu Note 9 modeli, bütün özellikleriyle beraber ortaya çıkmış oldu. Orta segmentteki fiyat ve performans ürünlerinden bir tanesi olan Meizu Note 9 modeli, görsellerden anlaşılabildiği kadarı ile çentikli  özelliğe sahip bir tasarımla gelecek.

Sızıntılara bakılır ise Meizu Note 9 modelinin ,2 inç büyüklüğünde (2244 × 1080 piksellik) Full HD+ bir  tane ekranı, Adreno 612 GPU’lu 8 çekirdekli  bir Snapdragon 675  modelindeki işlemcisi, 6 GB'lık bir RAM, 64 GB'lık ve 128 GB'lık bir depolama seçenekleri, Flyme 7 isimli arayüzüne sahip Android 9 Pie işletim sistemi yer alacak.

arka kısmında f/1.8 diyaframına sahip 48 MP’lik bir  tane ana kamera ve 5 MP’lik 2. bir  tane kameraya sahip olarak karşımıza çıkacak cihaz, ön kısımda da 20 MP’lik çok güçlü bir selfie kamerasıyla beraber gelecek. Cihaz içerisinde öte yandan 2 tane 4G VoLTE ile birlikte Wi-Fi 802.11 ac, GPS + GLONASS  ve Bluetooth 5 LE bağlantısı bulunacak.


4000 mAh gücündeki bataryasıyla beraber çok uzun bir kullanım zamanı vadedecek durumda bulunan Meizu Note 9 modeli, siyah ile birlikte gümüş ve de mavi renkleri olmak üzre 3 değişik renk seçeneğine sahip durumda bulunacak. Cihazın 6 Mart tarihi içerisinde gerçekleşecek lansman ile birlikte tanıtılması konusunda bir beklenti var. Nasıl fiyatlandırılacak olduğu da halen büyük bir merak konusu durumunda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.