Merak edilen oyunun fragmanı paylaşıldı

Square Enix şirketi, Kingdom Hearts III isimli yapımın yeni indirilebilir  durumdaki eklentisine ait fragmanını serideki Los Angeles’taki konseri esnasında sundu.

Merak edilen oyunun fragmanı paylaşıldı


Square Enix şirketi, Kingdom Hearts III isimli yapımın yeni indirilebilir  durumdaki eklentisine ait fragmanını serideki Los Angeles’taki konseri esnasında sundu. Fragman ise, bunun hemen sonrasında firmanın YouTube sayfası üzerinde paylaşıldı. 80 saniyeden oluşan bu video, Kingdom Hearts III isimli oyunu kısa bir şekilde tanıtmakta ve oyunun PS4 konsolu  ve de Xbox One konsolunda bu kış çıkacak olduğunu da duyurmakta.


Konser esnasında oyunun ilk fragmanı içerisinden görüntüler sunulmaktayken oyuncuların Aqua ile birlikte Roxas ve de  Riku şeklinde savaşabilecek olduğu anlar göründüğü zaman kalabalık tarafından çılgın bir şekilde tezahüratlar duyulmaya başlandı.

DLC'nin aslında tam bir şekilde neyi içermekte olduğu ve  tam olarak ne kadar kapsamlı bir durumda olacağı da kesin değil. Re:Mind isimli bu özel DLC’sinin ana oyundan çok daha büyük bir değişiklik sunup sunmayacak olduğu ya da daha çok geliştirmeler yer alıp almayacağıyla alakalı kesin bir bilgi yer almamakta.


Square Enix şirketi, pazartesi gecesisinde firmanın E3 basın brifingi esnasında muhtemel olarak Re: Mind ile alakalı olarak çok daha fazla bilgi vermiş olacaktır. Square, etkinlik içerisinde zaten Final Fantasy VII isimli yapımın ‘'remake’' sürümü ile birlikte Crystal Dynamics’e ait olan Avengers isimli yapımı ilk defa görücüye çıkartmış olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.