Twitter platformundan kural güncellemesi

İnsanların platform üzerinde tma olarak neyin kabul edilebilir durumda bulunduğunu ve  neyin kabul edilebilir olmadığını çok daha iyi bir şekilde anlamalarına yardımcı olabilmek amacıyla Twitter, Cuma gününde topluluk kurallarını güncellemiş oldu ve tekrardan düzenledi.

Twitter platformundan kural güncellemesi


İnsanların platform üzerinde tma olarak neyin kabul edilebilir durumda bulunduğunu ve  neyin kabul edilebilir olmadığını çok daha iyi bir şekilde anlamalarına yardımcı olabilmek amacıyla Twitter, Cuma gününde topluluk kurallarını güncellemiş oldu ve tekrardan düzenledi. Bunun sayesinde ise topluluk kuralları çok daha fazla basitleştirilmenin yanı sıra daha da anlaşılabilir bir duruma gelmiş oldu.

Firma, kurallarını da 3 tane ana başlık üzerinde ayırdı: Güvenlik ile birlikte Mahremiyet ve de Orijinallik. İlave bir şekilde, platform seçiminin bütünlüğü, platform manipülasyonu ile birlikte spam dahil olmak üzre öteki konuları da ayrıntılı bir şekilde anlatmış oldu.

Twitter İnsan Kaynaklarının genel müdür yardımcısı görevinde bulunan Del Harvey ise; ''Kural ihlallerini raporlayabilmeniz amacı ile adım adım bunun nasıl gerçekleştirilecek olduğunu gösterdiğimiz gibi basit ve  de anlayabilmesi çok daha kolay talimatların bulunduğu topluluk kurallarını yenilenmiş bir şekilde sizlere sunuyoruz'' ifadelerine yer veriyor.


Her 3 tane ana başlıkta, kullanıcıları kuralların detaylı bir şekilde açıklanmış olduğu ve bunların muhtemel ihlal senaryolarının anlatılmış olduğu sayfalara yönlendiriyor olacak. Bu  söz konusu adımla beraber firma, insanlara site üzerinde neyin kabul edilip neyin edilmediğini de çok daha iyi  bir şekilde anlatmak istediğini belirtmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.