Metro oyun serisinin yazarı oyunculara duyuru yaptı

Metro serisinin yazarlarından olan Dmitry Glukhovsky, hem oyunlar ile hem ise kitabın film uyarlaması konusunda fazlasıyla yakından ilgilenmekte

Metro oyun serisinin yazarı oyunculara duyuru yaptı


Metro serisinin yazarlarından olan Dmitry Glukhovsky, hem oyunlar ile hem ise kitabın film uyarlaması konusunda fazlasıyla yakından ilgilenmekte. O kadar ki Glhovsky, MGM'in yapmayı sürdürdüğü filmin gidişatını hiç bir şekilde beğenmemiş ve tek kalemde iptal etme kararı almıştı.

Hatırlıyorsanız geçmiş olduğumuz aydan bu zaman oyun dünyası Metro: Exodus ekseni içerisinde şekillenmiş olan Epic Games Store ve de Steam savaşı ile çalkalanmaktaydı. Metro: Exodus isimli yapımın Steam üzerinde çıkmayacak durumda bulunmasından sonra, serinin diğer oyunları olumsuz bir şekilde yorumlara boğulmuştu.

Gelinmiş olan son noktada ise işler iyiden iyiye arapsaçına dönmüş oldu. Oyunun iyi  bir şekilde satış rakamlarını elde edip edemeyecek olduğu da çok büyük  bir merak konusu. Endişe içerisinde olanlardan bir tanesi de kitabın yazarı olan Dmitry Glukhovsky... Ünlü durumdaki Rus  asıllı yazar, 4A Games şirketi ve Deep Silver'ın bugüne kadarki süre içerisinde hep serinin ruhunu yansıtmakta olan, atmosferle birlikte oynanışı harika oyunlar tasarlamış olduğunu ifade etti.

Oyunun yapımcısıyla birlikte dağıtımcısına duymakta olduğu memnuniyeti de belirtmiş olan yazar, oyunun hayranlarının hiç bir şekilde boykota gitmemesi konusunda rica da bulundu. Elbette insanların aklına, çıkmasına 1 aydan çok az bir zaman kalmış oyunu aniden Steam platformundan çekip daha farklı platforma koymuş olmanın ihanet olup olmadığı hususu gelmekte. Bakalım serinin hayranları tam olarak nasıl bir tepki içinde bulunacaklar.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.