Mi 4 Band resmi bir şekilde duyuruldu 

Çin asıllı teknoloji üreticilerinden biri olan Xiaomi, üretmiş olduğu akıllı bileklikler ile piyasa içerisinde çok iyi bir çıkış yakalamış oldu.

Mi 4 Band resmi bir şekilde duyuruldu 


Çin asıllı teknoloji üreticilerinden biri olan Xiaomi, üretmiş olduğu akıllı bileklikler ile piyasa içerisinde çok iyi bir çıkış yakalamış oldu. Ailenin bu zamana kadarki son serilerinden Mi Band 3 isimli modeli çok ciddi bir satış rakamına ulaşmış oldu ve de  kullanıcıların hem istemekte olduğu her şeyi verebilmiş oldu hem ise uygun fiyatı ile birlikte gönüllerde adeta bir taht kurmuş oldu. Firma şimdi  ise bilekliklerine yeni bir tane daha üye ilave etti. Mi Band 4 şeklinde isimlendirilmiş olan Xiaomi şirketinin en son akıllı bilekliği Çin içerisinde görülmüş oldu. 

 Xiaomi şirketinin  Mi Band 4 ismine sahip 2 değişik üyesinin değişik pil kapasiteleri yer almakta. Normal durumdaki sürüm 135 mAh gücündeki bir pil kapasitesine sahip bir vaziyette ve şarjı 40 gün yetmekteyken, NFC isimli versiyonu da 125 mAh gücündeki pil kapasitesine sahip durumda ve şarjı ise 15 gün gitmekte.

Bütün bu özellikleri ile beraber Mi Band 4 modelleri 50 metrelik bir derinliğe kadar hiç bir şekilde su geçirmemekte ve yüzme stilini otomatik bir şekilde algılayabilecek sensörleri üzerinde barındırmakta. Öte yandan ürün 6 değişik spor aktivitesine özel bir şekilde modlanabilmekte ve kullanıcılar yapmış oldukları spora özgü yer alan modları da kullanabilmekteler. Xiaomi Mi Band 4 isimli serideki ürünler, hem iOS işletim sistemi hem ise Android işletim sistemiyle uyumlu bir şekilde çalışabilmekte.

Xiaomi  şirketi bu  söz konusu ürünleri için istemekte olduğu fiyatla da dikkatleri üstüne çekmiş oluyor. Yapılmış olan açıklamalar içerisinde Mi Band 4 modelinin fiyatının 24 dolar (yaklaşık olarak  140 Türk Lirası tutarında), Mi Band 4 NFC modelinin ise  33 dolar (yaklaşık olarak  200 Türk Lirası tutarında) tutarında olacağı ifade edildi. Ürünle ilgili ilk satışlarının 16 Haziran tarihi içerisinde yapılmaya başlaması konusunda planlar yapılıyor. Burda belirtilmiş olan fiyatlar Xiaomi şirketinin Çin piyasasına özel olarak belirlemiş bulunduğu ücretlerdir. Ürünün Türkiye içerisindeki fiyatı konusunda değişiklikler meydana gelebilir.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.