Mi 9 modelinin fiyatları çok üzdü

Xiaomi şirketinin meraklı bir şekilde beklenmekte olan akıllı telefonlarından Mi 9 modeli, artık hakkında pek çok detayı bilmekte olduğumuz bir cihaz.

Mi 9 modelinin fiyatları çok üzdü


Xiaomi şirketinin meraklı bir şekilde beklenmekte olan akıllı telefonlarından Mi 9 modeli, artık hakkında pek çok detayı bilmekte olduğumuz bir cihaz. Ürünün resmi durumdaki lansmanı da 20 Şubat tarihi içerisinde yapılacak fakat sızdırılmış olan bilgilerin devamı gelir ise lansman içerisinde yeni bir şey öğrenmemiş olacağız gibi gözükmekte. 

Teknik durumdaki detayların yanında artık Mi 9 modelinin fiyatları hususunda da bir bilgi sahibi sayılmaktayız. Daha öncesinde ortaya çıkmış olan tanıtım görseli ile birlikte fiyatlarını öğrenmiş olduğumuz Mi 9 modelinin o görsel içerisinde bulunan fiyatlardan satışa sunulmayacak olduğu da bugün ortaya çıkan bilgilerle  tamamen doğrulanmış bir durumda oldu.


Cihazın 6 GB'lık bir RAM ve 64 GB'lık bir depolama içermekte bulunan versiyonunun 2.600 Türk Lirası (3.300 CNY) seviyelerinde olacağı bilgisine ulaşıldı. Öteki versiyonlarla birlikte fiyatlara  da aşağıdan kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

6 GB'lık bir RAM, 64 GB'lık bir Depolamalı versiyonu 2.600 Türk Lirası tutarında,
8 GB'lık bir RAM, 128 GB'lık bir Depolamalı versiyonu 2.750 Türk Lirası tutarında,
8 GB'lık bir RAM, 256 GB'lık bir Depolamalı versiyonu 2.900 Türk Lirası tutarında,
8 GB'lık bir RAM, 256 GB'lık bir Depolama Transparent Edition versiyonu 3.900 Türk Lirası tutarında,
8 GB'lık bir Explorer Edition versiyonu - 4.700 Türk Lirası tutarında,
(Belirtilmiş olan fiyatlar güncel  durumdaki kurdan çevrilmiş bir durumdadır. Vergiler hiç bir şekilde dahil değildir.)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.