Mi CC9e modeli TENAA'dan sertifika aldı

Xiaomi şirketinin M1904F3BC model numarasına sahip telefonunun TENAA'dan bir sertifika almış olduğu ortaya çıktı. Mi CC9e adı ile tanıtılacak olduğu konusunda bir düşünce bulunan bu telefon Xiaomi şirketinin geçmiş olduğumuz yıl bünyesine katmış olduğu Meitu ile birlikte ortak tanıtılmış olacak.

Mi CC9e modeli TENAA'dan sertifika aldı


Xiaomi şirketinin M1904F3BC model numarasına sahip telefonunun TENAA'dan bir sertifika almış olduğu ortaya çıktı. Mi CC9e adı ile tanıtılacak olduğu konusunda bir düşünce bulunan bu telefon Xiaomi şirketinin geçmiş olduğumuz yıl bünyesine katmış olduğu Meitu ile birlikte ortak tanıtılmış olacak. Xiaomi  şirketinin CEO’su görevinde bulunan  Lei Jun, bugün Meitu ekibi ile ‘'Küçük Peri’' adına sahip bir telefon üstüne çalışmakta olduklarından söz etmişti. Sözü edilmekte olan  telefonun bu olması ise fazlasıyla olanaklı.

Telefonla ilgili özelliklere şöyle bir  bakacak olursak 6,39 inç büyüklüğündeki AMOLED  ve FHD+  özelliğini sahip bir ekran bizleri karşılamakta. Ön panel üzerinde damla çentiğini görebilmemiz  de tamamen olanaklı. Bütün bu özelliklerin yanında  telefon modelinin 156,8 × 74,5 × 8,67 milimetrelik ebatlarla karşımıza çıkacağı ve en azından bir 3.900 mAh gücündeki bataryayı da bünyesi üzerinde yer vereceği söyleniyor. 3C sertifikasını almış olması ise 18W gücündeki hızlı şarjın gelecek olduğunu da onaylamakta.

Kamera bölümüne gelmiş olduğumuzda ise ön kısımda 32 MP çözünürlüğe sahip bir kameranın gelecek olduğu söylentileri dolaşmaktayken arka kısımda ise 48 MP’lik özelliğe sahip yapay zeka desteği de bulunan kamerayı görebilmekteyiz. Ana kamera lensinin alt kısmında ise ultra geniş açıya sahip bir lensle birlikte telefoto lensin yer aldığı görülüyor.

Telefon modelinin arka kısmında herhangi bir şekilde  parmak izini okuyan entegre yer almadığından dolayı ekrana gömülü bir şekilde parmak izi okuyucusunun telefon üzerinde yer alacağını da söylesek yanlış olmaz. Snapdragon 710  yonga seti veyahut 712 yonga setinden gücünü alacağı açıklanan cihazın Redmi K20 modelinden ve ayrıca Mi 9SE modelinden de ucuz olarak geleceği söyleniyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.