Mi Mix 3 modelinden 5G atağı

Xiaomi şirketi, yaklaşmış olan MWC 2019 kapsamında yer alacak üreticilerin arasına kendisini bir 5G cihaz ile birlikte yazdırdı.

Mi Mix 3 modelinden 5G atağı


Xiaomi şirketi, yaklaşmış olan MWC 2019 kapsamında yer alacak üreticilerin arasına kendisini bir 5G cihaz ile birlikte yazdırdı. Firma, yeni nesilde bir bağlantı sistemine geçecek olduğundan dolayı yeni bir telefon tanıtmayı hiç bir şekilde istemedi, bunun yerine ise  Xiaomi Mi MIX 3 5G modelini tanıtmayı seçmiş oldu.

Mi MIX 3 5G modelinin tasarım açısından 4G modelinden hiçbir  şekilde farkı bulunmuyor. Yani telefon aslında görüntü açısından tamamen aynı özelliklerle gelmiş olacak ve kullanımı da diğer modeller aynı olacak. 5G teknolojisini destekleyebilmek amacıyla daha büyük bir batarya kullanmak mecburiyetinde olduğundan dolayı bu yeni cihaz, daha önceki telefondan biraz daha ağır bir durumda olacak. Fakat bu durumun telefonu tutma esnasında herhangi bir sıkıntı yaratmamakta olduğunu da belirtmekte bir yarar var.

Teknik durumdaki  özelliklerini ise; aynı LTE versiyonu ile birlikte aynı kameralar (Sony IMX363 dr 12 MP  ile birlikte Samsung S5K3M3 + 12 MP), aynı parmak izinin okuyucusu, işlemcisi (Snapdragon 855 modeli), RAM (10 GB) ve dahili depolaması 128 GB olacak biçimde özetlesek yanlış olmaz. Yani bilmiş olduğumuz modelle kayda değer farklılıkları, Qualcomm 5G Snapdragon X50 isimli işlemci modeminin yer alması ve bataryasını 3800 mAh gücüne kadar yükseltilmiş olması. Xiaomi şirketinin indirme hızı konusundaki vaadi de tam tamına 2 GB/sn.

Xiaomi Mi MIX 3 modelinin en iyi 5G telefon diye nitelendirebilmemizi sağlamış olan şeyde fiyatı. Şirket, Avrupa’da telefonunun satış fiyatını 599 € tutarında belirlemiş durumda. Telefonun Amerika içerisinde satışa çıkıp çıkmayacak olduğu da şu anda hiç bir şekilde net değil. Avrupa için ilk teslimatlar Mayıs ayının ilk günleri içerisinde başlamış olacak. Şu an içerisinde yalnızca 2 tane renk seçeneği yer alıyor. Bunlar ise Oniks Siyahı ile birlikte Safir Mavisi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.