Microsoft Launcher 5.5 resmi bir şekilde paylaşıldı

Android işletim sistemi için inşa edilmiş olan Microsoft Launcher, geçmiş olduğumuz ay başlatılan beta sürecinin bitirilmesinin sonrasında güncelleme aldı.

Microsoft Launcher 5.5 resmi bir şekilde paylaşıldı


Android işletim sistemi için inşa edilmiş olan Microsoft Launcher, geçmiş olduğumuz ay başlatılan beta sürecinin bitirilmesinin sonrasında güncelleme aldı. 5.5 isimli versiyon ile beraber çok önemli değişikliklere şahit durumda bulunduğumuz bu başlatıcı, senelerdir piyasada yer alan başlatıcılarla aynı seviyeye gelmiş bir vaziyette.

Yeni versiyon içerisinde tamamen uyarlanabilir özelliğe sahip ikonlar, bütün Android işletim sisteminin kullanıcılarına açılmış durumda bulunuyor. Yani kullanılmakta olan temaya ya da yapılmış olan seçimlere özel olarak ikonlar kare ile birlikte daire  veyahut  oval köşeli  bir kare olabilmekte. Öte yandan ekranın alt bölümünde yer alan ikonlar da isteğe bağlı bir şekilde gizlenebilmekte.

Güncellemeyle beraber bildirim noktalarıyla alakalı olarak destek, Microsoft  şirketinin iş ve okul hesaplarına özel olarak daha hızlı bir şekilde görev kartının senkronizasyonu, ana ekran kilitli bir durumdayken kısayol tuşlarına erişilmesini sağlayan yenilikler de Microsoft Launcher içerisine ilave edilmiş oldu.

Versiyon 5.5 ise , tüm kullanıcılar için yeteri kadar stabil bir durumda olduğunu ispatladığı zaman Microsoft şirketi de, 5.6 ile alakalı olarak beta çalışmalarına başlamış olacak. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.