Steam için yeni bir rakip

GOG platformu, masaüstü uygulaması olarak duyurduğu GOG Galaxy 2 isimli uygulamanın kapalı beta sürümünü paylaştı ve detaylarla alakalı açıklamalar yaptı.

Steam için yeni bir rakip


GOG platformu, masaüstü uygulaması olarak duyurduğu GOG Galaxy 2 isimli uygulamanın kapalı beta sürümünü paylaştı ve detaylarla alakalı açıklamalar yaptı.

Kapalı beta sürümü içerisine dahil durumda bulunmayanların halen katılabilmekte olduğu bu sürümde pek çok yeni özellike ortaya çıkmış durumda. Resmi  durumdaki basın açıklaması içerisinde de şu ifadelere yer verildi;

''GOG GALAXY 2.0 isimli uygulama, oyunculara özel olarak tekrardan tasarlanmış bir uygulama. Bu  söz konusu uygulamayla beraber oyuncular pek çok oyun kütüphanesini tek bir tane kütüphane içerisinde birleştirip pek çok oyun platformu, PC ile birlikte konsollar arasında arkadaşlarına da bağlanabiliyor olacak.''

Yeni sürüm ile beraber konsol ve PC üzerinde yer alan oyunlarınızı tek bir kütüphane içerisinde toplama konusunda bir olanağınız da olacak. Öte yandan sahip bulunduğunuz bütün PC oyunlarını  hiç bir şekilde platform fark etmeden yükleyip oynayabiliyor olacaksınız. Tabii ki de oyun içinde yer alan başarılarınızla beraber kaç saat oyunu oynamış olduğunuz da kaydediliyor olacak.

Bütün bunların yanında arkadaşlarınızın ne yapmakta olduğunu da kontrol edebiliyor olacaksınız. Arkadaşlarınızın kazanmış olduğu başarıları ile birlikte kilometre taşlarını inceleyebiliyor olacak, rekabeti de arttırabiliyor olacaksınız. Gizlilik hususuna şöyle bir baktığımızda da kişisel bilgileriniz hiç bir şekilde üçüncü partilerle paylaşılmıyor olacak ve bilgisayarınız üzerinden asla veri alımı yapılmayacak. Öte yandan tek bir tık ile indirmiş olduğunuz oyunları veyahut arkadaş verilerinizi sunucular üzerinden de silebiliyor olacaksınız.

Açık kaynaklı  özelliğe sahip entegrasyonlar sonrasında pek çok platformu birbirine bağlayabilme gibi bi imkanınız da yer alacak. Kaydetmiş olduğunuz her bir gelişme de kütüphanenize kaydedilmiş olduğundan dolayı bütün cihazlarınızda senkronize durumdaki bir oyun keyfi yaşayabilmiş olacaksınız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.