Microsoft Launcher için eksikleri kapatan yeni bir güncelleme geldi

Mobil işletim sistemlerinin üstünde çok fazla başarılı durumda bulunamayan Microsoft şirketi, Android programlama hususunda ise çok iyi işler çıkartmakta.

Microsoft Launcher için eksikleri kapatan yeni bir güncelleme geldi


Mobil işletim sistemlerinin üstünde çok fazla başarılı durumda bulunamayan Microsoft şirketi, Android programlama hususunda ise çok iyi işler çıkartmakta. Uzun bir zamandan beri kullanılmakta olan Microsoft Launcher isimli uygulamasıyla kullanıcıların takdirini kazanmış olan Microsoft şirketi, yenilenmiş olan bu sürümün beta testlerini resmi bir şekilde tamamladı. Uygulamanın yeni  gelecek olan sürümü Google Play Store üstünde ise dün itibari ile paylaşıldı.

Yapılmış olan resmi açıklamalar esnasında uygulamanın yeni sürümü içinde, yeni boyutlarla birlikte stillerin geleceği resmi bir şekilde duyurulmuştu. Bunun dışında ise hava durumu göstericisi de güncellenmiş oldu ve artık birden daha çok konum üstünde aynı esnada hava durumu takibi yapabilmek olanaklı bir duruma geldi. Entegreli bir şekilde gelmiş olan haberler sekmesi içerisinde, daha öncesinde yer almayan teknoloji kategorisi de  gelen bu güncellemeyle beraber gelmiş vaziyette.

Microsoft şirketinin yapılacaklar listesi oluşturabilmekte olduğunuz ve günlerinizi yönetme konusunda çok büyük bir yarar sağlayan To-Do isimli uygulamasının da entegreleri bitirmiş olması gereklidir. Getirilmiş olan güncellemeyle beraber görevler sekmesinin üstünden To-Do isimli uygulaması içerisinde oluşturmuş olduğunuz ''günüm'' ile birlikte ''işaretli mail''lere erişebilmektesiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.