Microsoft şirketi Insider programıyla Halo oyununu geliştirmeyi planlıyor

Microsoft şirketi, geçmiş olduğumuz hafta  içerisinde Halo: The Master Chief Collection isimli oyunun PC platformuna özel Steam ve de Microsoft Store üzerinde çıkacak olduğunu duyurmuştu.

Microsoft şirketi Insider programıyla Halo oyununu geliştirmeyi planlıyor


Microsoft şirketi, geçmiş olduğumuz hafta  içerisinde Halo: The Master Chief Collection isimli oyunun PC platformuna özel Steam ve de Microsoft Store üzerinde çıkacak olduğunu duyurmuştu. Halen tam bir çıkış tarihi bulunmuyor olsa bile developer 343 Industries, geçmiş olduğumuz gün 'Halo Insider Programını' yayınlanmış olduğunu Twitter üzerinden duyurdu.

 Paylaşımda ise şu ifadeler yer alıyor; ''Halo: The Master Chief Collection isimli oyunu PC’ye getirmek amacıyla sizde bize katılın! Halo Insider Programı ile beraber bizimle birlikte çalışıp oyunu hızlı bir şekilde geliştirebilirsiniz. Daha fazlasını öğrenebilmek ve kayıt olmak amacıyla hemen buraya tıklayın!''


Halo  oyunu için yayınlanmış olan bu Insider Programı, Microsoft şirketinin bu oyunu PC platformuna taşıdığı esnada oyunculardan yardım almasını da sağlamış olacak. Oyunu ayrıca platformlar arası oyun desteğiyle ilgili olarak geliştirmek ve Xbox Play Anywhere isimli sisteme entegre edebilmek amacı ile Microsoft şirketi, bağımsız  durumda bulunan geliştiriciler ve oyunun hayranları ile beraber çok özel bir çalışmaya da imzasını atmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.