Microsoft şirketi o hatayla alakalı açıklama yaptı

Teknolojinin devi haline gelen Microsoft şirketi her  bir fırsatta en problemsiz, tamamen stabil bir durumda ve performansı çok daha yüksek bir durumdaki işletim sisteminin Windows 10  işletim sistemi olduğunu ifade ediyor.

Microsoft şirketi o hatayla alakalı açıklama yaptı


Teknolojinin devi haline gelen Microsoft şirketi her  bir fırsatta en problemsiz, tamamen stabil bir durumda ve performansı çok daha yüksek bir durumdaki işletim sisteminin Windows 10  işletim sistemi olduğunu ifade ediyor. Fakat ne kadar yazıktır ki Microsoft şirketine ait olan bu işletim sistemi, piyasaya çıkartılmasının üstünden seneler geçmiş olmasına karşın çok fazla problem yaşamakta. Problemlere bir şekilde çözümler üretiliyor olsa bile kullanıcılarla birlikte teknolojinin uzmanları bu söz konusu problemleri Microsoft şirketinin hanesi içerisine çok büyük eksiler şeklinde işlemekteler. Microsoft  şirketi en son Windows 10 işletim sisteminin 1809 sürümleri içerisinde karşılaşılmakta olan bir hatayla alakalı açıklamalar gerçekleştirdi.

Microsoft şirketinin 10 Ekim 2018 tarihi içerisinde hizmete sunmuş olduğu Windows 10 işletim sisteminin 1809 isimli sürüm güncellemesini kullanmakta olan müşterileri son zamanlar içinde bilgisayarlarının yavaş bir şekilde kapanmakta olduğunun farkına vardılar. Bildirimlerin hemen sonrasında Microsoft şirketi de bu problemle alakalı bir şekilde çalışmalarını bitirdi. Bu söz konusu hatayı bilinmekte olan bir problem şeklinde tanımlamış olan Microsoft şirketi, bilgisayarların yavaş bir şekilde kapanmasına sebep olan bu sorunun sebebini de USB-C şeklinde göstermekte.

Yapılmış olan açıklamalara bakılır ise söz konusu bu problem, Windows 10 işletim sisteminde yer alan Intel şirketinin USB-C Tipi Bağlayıcısı Sistem Yazılım Arabirimi isimli yazılımdan kaynaklanmakta.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.