Teması bedava bir şekilde paylaşıldı

Senelerden beri pek çok kişinin beklemekte olduğu oyunlardan Cyberpunk 2077 isimli yapım, E3 etkinliği kapsamında Keanu Reeves ile birlikte zirve noktasına çıkmayı başarmıştı fakat minimum d urumdaki sistem gereksinimleri sızdırıldıktan sonra oyuna hayran olanların moralleri bira da olsa düşme göstermişti.

Teması bedava bir şekilde paylaşıldı


Senelerden beri pek çok kişinin beklemekte olduğu oyunlardan Cyberpunk 2077 isimli yapım, E3 etkinliği kapsamında Keanu Reeves ile birlikte zirve noktasına çıkmayı başarmıştı fakat minimum d urumdaki sistem gereksinimleri sızdırıldıktan sonra oyuna hayran olanların moralleri bira da olsa düşme göstermişti. Bir adım geriye çekilerek tüm tabloya bakarsak eğer CD Projekt Red isimli şirket, genel açıdan hayranlarını çok fazla memnun edebilecek bir strateji izlemekte gibi gözükmekte.


Oyunun çıkacak olmasına halen çok uzun bir zaman bulunsa bile Cyberpunk 2077 isimli oyuna ait PlayStation 4  konsolunun teması, Avrupa ile birlikte  Japonya'da da bedava bir şekilde paylaşıldı. Açık sözlü bir durumda konuşmak gerekir ise oyuna ait tema Sony şirketinin sistemi üzerinde görebilecek olduğunuz en başarılı temalardan bir tanesi olmasa bile CD Projekt Red şirketinin bu yeni oyunuyla alakalı çok fazla heyecanlıysanız yitirecek bir şeyiniz bulunmadığını da söylesek yanlış olmaz.


Sizler de söz konusu bu oyuna ait olan ''Karanlık Geleceğin Askeri'' adına  sahip PlayStation 4 temasını indirme konusunda istekliyseniz Sony şirketine ait PlayStation mağazasına giriş yaparak indirebilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.