Microsoft şirketindem Insider programlarıyla alakalı önemli adım

Microsoft şirketi, yazılımlarıyla alakalı olarak oluşturmuş durumda bulunduğu Insider programı ile, kullanıcıların ilerleyen dönemlerde gelecek yeni özellikleri erken bir şekilde denemesine olanak sağlamakta.

Microsoft şirketindem Insider programlarıyla alakalı önemli adım


Microsoft şirketi, yazılımlarıyla alakalı olarak oluşturmuş durumda bulunduğu Insider programı ile, kullanıcıların ilerleyen dönemlerde gelecek yeni özellikleri erken bir şekilde denemesine olanak sağlamakta. Hem kendisine ait kullanıcıları gelecek dönemler içerisinde neyin beklemekte olduğunu açık bir şekilde göstermek hem ise hataları  hızlı bir şekilde fark edebilmek amacıyla oluşturulmuş olan bu  özel sistem, bir çok kullanıcının tarafından da kullanılmakta. Microsoft şirketi, bu söz konusu sistemin erişebilirliğini daha fazla basitleştirebilmek amacıyla bütün Insider programlarını tek bir tane çatı altında toplama konusunda karar aldı.

Oluşturulmuş olan daha yeni bir  tane internet sitesi üzerinde toplanmış olan tüm Insider programları, kullanıcıların bütün programlara basit bir şekilde erişebilmelerini sağlamış oluyor. Çok kolay bir arayüze sahip durumda bulunan internet sayfası ise haber görselinde yer aldığı gibi gözükmekte.

Oluşturulmuş olan bu internet sayfası, Microsoft şirketinin arama motorundan tutun da, Xbox platformuna kadar oluşturulmuş durumdaki bütün Insider programlarını içeriğinde barındırıyor. Microsoft şirketi söz konusu bu internet sayfasını, orijinal Twitter hesabı üzerinden de resmi bir şekilde duyurdu.


İlgilenmiş olduğunuz herhangi bir şekilde Insider programı var ise, ''daha fazla bilgi al'' şeklindeki butonuna tıkladığınızda sizleri de  o Insider programına ait ana sayfa kısmına yönlendirmekte ve kayıt işlemini tamamladıktan hemen sonrasında yeni özellikleri çok hızlı bir şekilde deneyimlemeye başlayabilmektesiniz. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.