Microsoft şirketinden katlanabilir bir cihaz patenti

Microsoft şirketi 2013 senesinden bu zamana kadar katlanabilir cihaz haberleri ile gündeme gelmekte. Bu defa ise Microsoft şirketine ait katlanabilir cihaz patenti ortaya çıkmış oldu.

Microsoft şirketinden katlanabilir bir cihaz patenti


Microsoft şirketi 2013 senesinden bu zamana kadar katlanabilir cihaz haberleri ile gündeme gelmekte. Bu defa ise Microsoft şirketine ait katlanabilir cihaz patenti ortaya çıkmış oldu. Andromeda şeklinde isimlendirilmiş olan olan cihaz, menteşeli yapısı ile birlikte dikkatleri çekmiş oldu.

Uzun bir zamandan beri konuşulmakta olan lakin bir türlü net bilgiler verilmemiş olan Microsoft şirketinin katlanabilir cihazı Andromedayla ilgili çok önemli bir gelişme ortaya çıkmış oldu. Masif katlanabilir durumdaki cihaz patentinin ortaya çıkması ile beraber Surface Andromeda şeklinde isimlendirilmesi beklenmekte olan cihazla alakalı söylentiler gün geçtikçe artmakta.

Çift ekrana sahip katlanabilir bir tane cihazın menteşe mekanizmasıyla birlikte öteki özelliklerini detaylandırmakta olan yeni Microsoft şirketinin patent görselleri, katlanabilir durumdaki cihaz Andromedanın tanıtımına çok az kalmış olduğununda işaretlerini vermiş oldu.

Patent görselleriyle birlikte bazı sızıntılar,  karmaşık durumdaki menteşe mekanizması haricinde çok önemli özelliklerle alakalı işaretler de vermiş oldu. Resimde görülmekte olduğu gibi ''Meet you at 5.00 PM'' şeklindeki yazı, telefon yarıya kadar katlandığı zaman bile görünmeyi sürdürüyor yani bildirimlerinizi rahat bir şekilde okuyor ve de alabiliyor durumda olacaksınız.

Öte yandan, cihazın hem alt hem ise yan kısımlarında yer alan kilitleme mekanizmasıyla birlikte de cihazınızı basit bir şekilde kapatıp, kilitleyebilmektesiniz. Halen cihazla alakalı kesin detaylara ulaşılmamış olsa bile bu patentle beraber yakın zaman içerisinde cihazın sunulması beklenmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.