Antalya'da denizlere akın ettiler

Antalya ili içerisinde yaklaşık 4 günden beri devam eden yağışlı ve  de bulutlu havanın sonrasında etkili durumdaki güneşli hava, vatandaşları  da sahillere yöneltmiş oldu.

Antalya'da denizlere akın ettiler


Antalya ili içerisinde yaklaşık 4 günden beri devam eden yağışlı ve  de bulutlu havanın sonrasında etkili durumdaki güneşli hava, vatandaşları  da sahillere yöneltmiş oldu.

Hafta içi olmasına karşın sahilleri doldurmuş olan vatandaşlar, çakıl taşlarının üstünde güneşlendi, bazıları ise denizin tadını doyasıya bir şekilde çıkarttı. 

Antalya ili içerisinde yaklaşık olarak 4 günden beri yağışlı ve de kapalı havanın hemen sonrasında gelmiş olan güneşli havayı fırsat bilmiş olanlar sahilleri adeta doldurdu. Aralık ayının son günlerinde hava sıcaklığı 20 dereceye kadar çıktığı için, vatandaşlar daha hafta içi olmasına karşın dünya çapında ünlü olan Konyaaltı sahiline gelip, güneşle birlikte denizin tadını çıkarttı. Nem oranının %45 olarak ölçülmüş olduğu kent içerisinde, sahilde yer alan vatandaşlar çakıl taşlarının üstünde güneşlendi, eşsiz bir manzaranın eşliğinde uykuya daldılar. Vatanadaşların bazılarıysa denize girip Akdeniz Bölgesinin berrak sularının tadını çıkarttı. 

Elazığ ilinden 10 gün öncesinde Antalya ili içerisinde yaşamını sürdüren kızının yanına tatile geldiğini ifade eden Şemsettin Aydoğdu; ''Malum Elazığ ili içerisinde hava fazlasıyla soğuk. Herkes kalorifer yakmakta. Antalya ilinde 12. ay içerisinde denize girebilmektesiniz. Biz ise gelmişken denize girelim dedik. Deniz suyu fazlasıyla iyi, güneşte çok ısıtıcı'' ifadelerine yer verdi. Diğer taraftan Meteorolojinin verilerine bakılırsa 4 gün süresince güneşli havanın etkili durumda olması beklenmekte olan kent içerisinde sıcaklığın 17 ila 18 derecelerde olacağı tahmin edilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.