Microsoft şirketinin derdi bitmek bilmiyor

Windows 10 işletim sisteminin Ekim Güncellemesi’nden bu zamana kadar işletim sistemi üzerinde arka arkaya ortaya çıkmakta olan hatalarla baş etme konusunda özel çalışmalar yürüten Microsoft şirketi, yeni bir  tana Windows 10 sürüm hatasıyla karşı karşıya  bir durumda kaldı.

Microsoft şirketinin derdi bitmek bilmiyor


Windows 10 işletim sisteminin Ekim Güncellemesi’nden bu zamana kadar işletim sistemi üzerinde arka arkaya ortaya çıkmakta olan hatalarla baş etme konusunda özel çalışmalar yürüten Microsoft şirketi, yeni bir  tana Windows 10 sürüm hatasıyla karşı karşıya  bir durumda kaldı. Reddit ile birlikte Twitter platformu üzerinde yaşamış oldukları problemi dile getirmeye başlayan kullanıcılara bakılırsa Windows 10  işletim sistemi yüklü durumdaki bazı bilgisayarlar Windows Update sunucularıyla beraber Microsoft Mağazasının sunucularına bağlantı yapamıyorlar.

Dünya üstünde yer alan en büyük yazılım şirketi şeklinde öne çıkan Microsoft şirketi ise bahsi geçen bu problemin varlığını kabul etmiş bir durumda ve üstünde çalışmalar yaptıklarını açık bir şekilde belirtti. Softpedia şirketi ise, problemden etkilenmiş olan kullanıcıların varsayılan durumdaki DNS ayarlarını Google şirketine ait olan genel DNS sunucusu ile değiştirip geçici bir çözüm oluşturabilecek olduklarını ifade etti. Fakat pek çok kullanıcı ise bunu yapmayı tercih etmemiş olacaktır.

Windows 10 işletim sistemi kullanıcılarının Windows Update sunucuları üzerine bağlanmadan bilgisayarlarını güncelleyemeyecek olduklarını da düşünürsek problemin fazlasıyla ciddi bir durumda olduğunu söylesek yanlış olmaz. Microsoft  şirketi şu zamanlar çok fazla problemle uğraştığından dolayı kullanıcıları kızdırmamak amacıyla bu problemi çözebilmek için çok fazla tembellikte yapmamış olacaktır.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.