Mobil cihazlar da Apex Legends ile buluşacak

Battle royale türünde ve fazlasıyla popüler bir tür şeklinde son senelere damgasını vurmuş oldu.

Mobil cihazlar da Apex Legends ile buluşacak


Battle royale türünde ve fazlasıyla popüler bir tür şeklinde son senelere damgasını vurmuş oldu. Bu pazar içerisinde yer almayı amaç edinen Electronic Arts (EA) şirketi, kendisine ait battle royale oyunu şeklinde  Titanfall temeline sahip bir oyun olarak öne çıkan Apex Legends’i piyasaya çıkarttığı zaman çok büyük olay yaratmayı başarmış ve oyuncuların çok yoğun bir şekilde ilgisini  de toplamıştı.

EA şirketinin hissedarlara vermiş olduğu raporlara bakılır ise şirketin geliri senenin ilk çeyreğinde azalmış oldu. Aynı rapor içerisinde şirketin battle royale türünde yer alan oyunu değişik platformlarda da oyunculara sunacak olduğu bilgisi açık bir şekilde verildi. Bu söz konusu platformların arasında mobil de yer almakta. Konuyla alakalı olarka daha çok açıklama gerçekleştirilmedi ve oyunun öteki platformlara nasıl portlanacak olduğu tam da bilinmiyor. Öte yandan oyunun yakın bir zaman içerisinde Çin’de de oynanabilecek olduğu ifade edilmekte.

Apex Legends isimli oyun oynaması ücretsiz ve de Origin üstünden kolay bir şekilde indirilebilmekte. Oyun ayrıca şimdilik bilgisayar üzerinde oynanabiliyor.

Electronic Arts şirketinin oyunu ani bir şekilde piyasaya çıkartması ile beraber özellikle de  PUBG ile birlikte Fortnite isimli yapımlarla çok ciddi bir rekabete girmiş olmasının sonrasında yapmış olduğu bu hamle, oyunda yer alan aktif kullanıcıların sayısında da çok önemli bir artış sağlamış olacak. EA şirketinin hazırlamış olduğu rapora bakıldığında platformlar arasında çapraz oyun deneyiminin sunulup sunulmayacak olduğu bilinmemekte fakat muhtemel olarka mobil ile öteki platformlar değişik sunucular üzerinde mücadele etmiş olacak ve birbirlerine karşı da  hiç bir şekilde oynayamıyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.