Primle ilgili büyük bir kapışma

Lig içerisinde 2. yarının flaş ekiplerinden Çaykur Rizespor, bugün Galatasaray Spor Kulübü'nü ağırlayacak olduğu maçla alakalı olarak kesenin ağzını açmış durumda.

Primle ilgili büyük bir kapışma


Lig içerisinde 2. yarının flaş ekiplerinden Çaykur Rizespor, bugün Galatasaray Spor Kulübü'nü ağırlayacak olduğu maçla alakalı olarak kesenin ağzını açmış durumda.

Karadeniz temsilcisi içerisinde, dev durumdaki bu karşılaşmanın galibiyetle ilgili primi tam tamına 2.8 milyon Türk Lirası şeklinde belirlenmiş durumda. Bu ayrıca, aynı zaman içerisinde TFF’nin Süper Lig kulüplerine galibiyetle alakalı ödemiş olduğu bonusa da eş değer bir durumda. Dolayısı ile kulüp yönetimi, Avrupa kupalarına katılabilme hedefinin doğrultusunda, kazanmaları durumunda federasyondan yapılacak paranın hepsini teknik ekiple birlikte futbolculara dağıtma konusunda da hazır.

Çaykur Rizespor Kulübünün Başkanı görevinde bulunan Hasan Kartal, Galatasaray Spor Kulübü karşısındaki hedefleri ile alakalı; ''Avrupa’ya gidememiş olsak bile, Galatasaray Spor Kulübünü yenmek Avrupa’ya gidebilmiş kadar olacaktır bizim için'' ifadelerine yer vererek, galibiyeti  aslında ne kadar fazla istemekte olduklarını bir defa daha ortaya koymuş oldu.

Şampiyonluğa da  emin adımlar ile koşmakta olan Galatasaray Spor Kulübünde de galibiyet primi kesinleşmiş durumda. Beşiktaş Spor Kulübü derbisinin zaferinden hemen sonra soyunma odasına inip, 3 milyon Türk Lirası değerine sahip olan primi açıklamış olan Abdurrahim Albayrak, kulüp başkanı görevinde bulunan Mustafa Cengiz ve de teknik direktör görevinde bulunan Fatih Terim’le görüşme yaptıktan sonra, tarifenin aynısını Rize maçına da uygulama konusunda hazırlık yapıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.