Moto E6 modeliyle alakalı yeni bilgiler sızdı

yapmış olduğu sızıntılar ile birlikte ün kazanmayı başaran Evan Blass, diğer bir adıyla evleaks, Motorola şirketinin yeni telefonu olarak karşımıza çıkacak Moto E6 modeliyle alakalı bir görüntüyü ortaya çıkartmış oldu.

Moto E6 modeliyle alakalı yeni bilgiler sızdı


yapmış olduğu sızıntılar ile birlikte ün kazanmayı başaran Evan Blass, diğer bir adıyla evleaks, Motorola şirketinin yeni telefonu olarak karşımıza çıkacak Moto E6 modeliyle alakalı bir görüntüyü ortaya çıkartmış oldu. Çok uzun durumdaki bir ekran, kalın bir alt ve de  üst çerçeveler ve ayrıca sol üst köşe kısmına yerleştirilmiş durumdaki bir arka kamerayla beraber daha önce çıkan görüntüleri desteklemekte bulunan bir render, arka kısmın dokulu bir yüzeye sahip olarak geleceğini de açık bir şekilde gözler önüne sermiş oluyor.

Sağ kısımda açma ve kapama tuşunun yanı sıra ses tuşlarını barındırmış olan cihaz üzerinde 3.5 milimetrelik kulaklık girişi de yer alıyor. Telefonun alt kısmı hiç bir şekilde gözükmemekte olsa bile, şarj portu kısmının USB-C özelliğine sahip değil, eski microUSB'lerden olarak geleceğini düşünmekteyiz. Snapdragon 430 ismine sahip yonga seti, 2 GB'lik bir RAM ve 16 GB'lik bir dahili hafızayla gelmesi beklenmekte olan cihazın batarya kapasitesi de 3000 mAh seviyesinde. Bu ise daha önceki nesile bakıldığında 1000 mAh gücünde daha az  olacak demek.

Motorola şirketi, cihazın kendisiyle beraber piyasaya çıkış tarihiyle alakalı olarak herhangi bir şey açıklamamış olsa bile, yakın zamanlar içerisinde FCC'ye başvuruda bulunduğunu göz önüne aldığımız zaman çokta uzun bir  zaman sonra tanıtılacak olduğunu düşünmemekteyiz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.