Huawei Mate X modelinin ne zaman çıkacağı resmen açıklandı

Katlanabilir özelliğe sahip telefonların ilklerinden bir tanesi olarak çıkan Samsung Galaxy Fold modeli, 26 Nisan tarihi içerisinde piyasaya sürülmüş fakat bazı problemlerden dolayı da ertelenmişti.

Huawei Mate X modelinin ne zaman çıkacağı resmen açıklandı


Katlanabilir özelliğe sahip telefonların ilklerinden bir tanesi olarak çıkan Samsung Galaxy Fold modeli, 26 Nisan tarihi içerisinde piyasaya sürülmüş fakat bazı problemlerden dolayı da ertelenmişti. Yeniden satış yapılma tarihi Samsung şirketi tarafından açıklanmamış olduğu gibi bu vaziyette Huawei şirketinin kendisine ait katlanabilir özelliğe sahip telefonu Mate X modelini araya sıkıştırarak bütün piyasayı sallayabilmesi amacıyla bir fırsat olarak karşımıza çıkabilirdi. Fakat durum o şekilde de olmadı; çünkü benzeyen sorunlar Mate X modelinin de başına gelmiş idi.

Huawei şirketi, öteki markada yer alan telefonlarda (Samsung) yaşananların kendi başlarına gelmemesi amacıyla ekrana önem vermekte olduklarını ve bununla ilgili olarak ekrana da ekstra  bir şekilde mesai harcamakta olduklarını ifade ediyor. Pang ayrıca, Mate X modelinin piyasaya sunulacak olduğu Amerika Birleşik Devletleri hariç  olarak her bir tarafta 5G'li olarak çıkacak olduğunu sözlerine ilave ederken, bu vaziyetin nedeni olaraksa Amerika Birleşik Devletleri'nin Huawei markasına sahip telekomünikasyon ürünlerine hiç bir şekilde güvenmiyor olması, hatta yasaklamış olması şeklinde gösterilmekte.

Telefonun  ise eylül ayı içerisinde tanıtılacak bir durumda bulunması bir gecikme şeklinde gözükebilse bile Huawei şirketi hiçbir zaman kesin bir tarih açıklamamış, tam tersine ''yaz zamanı''nda piyasaya çıkmış olacak ifadelerine yer vermişti. Yaz mevsiminin de 21 Eylül tarihi içerisinde bitmiş olacağını düşünecek olursak, Huawei şirketi sözünden  hiç bir şekilde dönmeyecek gibi gözükmekte.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.