Moto G7 modelinin tasarımı görüldü

Pek çok akıllı telefon üreten firma gibi Motorola şirketi de 2019 senesi içerisinde, ilk sırada Motorola P40 modeli olmak üzere pek çok yeni modelini kullanıcılarla buluşturmuş olacak.

Moto G7 modelinin tasarımı görüldü


Pek çok akıllı telefon üreten firma gibi Motorola şirketi de 2019 senesi içerisinde, ilk sırada Motorola P40 modeli olmak üzere pek çok yeni modelini kullanıcılarla buluşturmuş olacak. Bu bahsi geçen telefonlardan bir tanesi de, orta seviyede yer alan bir donanıma ev sahipliği gerçekleştirecek olan Moto G7 isimli model.

Basın görsellerinin sızdırılmış olmasıyla beraber Moto G7 modelininde tasarımı ortaya çıkmış oldu. Ön kısımda yalnızca kameranın yer almakta olduğu küçük bir tane çentik yer alan telefon, arka bölümde de 2 kameraya ve de parmak izi okuyucuya ev sahipliği yapmakta.

Cihaz üzerinde bulunan ses açma ve kapamanın yanı sıra güç düğmeleri de sağ kısımda yer almakta. Bunun yanında USB-C portunun kullanılmakta olduğu bu telefon içerisinde, 3.5 milimetrelik kulaklık jakı korunmaya da devam edilmekte. Bunların hemen yan tarafı içerisinde ise hoparlör ızgarasına açık bir şekilde yer verilmiş.


Lenovo şirketinin sahibi olduğu Motorola şirketinin gelecek sene içerisinde tam 4 tane değişik Moto G7 modelini piyasaya çıkartacak olması konusunda bir beklenti var. Bunlar ise gözyaşı çentiği bulunan Moto G7 modeli, G7 Plus modeli ve normal bir ekran çentiği yer akan Moto G7 Play modeliyle Moto G7 Power modeli olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.