Xperia XZ4 modelinde ilginç bir ekran tasarımı

Eğer hatırlarsanız, Xperia XZ4 modeliyle ilgili ilk sızıntılar Aralık aynın ilk günlerinde gün yüzüne çıkartılmış idi.

Xperia XZ4 modelinde ilginç bir ekran tasarımı


Eğer hatırlarsanız, Xperia XZ4 modeliyle ilgili ilk sızıntılar Aralık aynın ilk günlerinde gün yüzüne çıkartılmış idi. Gerçekleştirilmiş olan sızıntıya bakılırsa, akıllı telefon sektörü içerisine yeni bir ekran standartı kazandırma konusunda çalışmalar yapan Sony şirketi, Xperia XZ4 modeliyle beraber 21:9 en-boy oranına sahip durumdaki bir akıllı telefonla karşımıza çıkacak olduğu aktarılmıştı.

Bununla beraber 6.5 inç boyutuna sahip AMOLED bir ekranın üstüne kurulacağı açıklanan Xperia XZ4 modeli ekran tasarımından dolayı bayağı bir konuşulacak. Fazlasıyla uzun bir ekran paneline sahip olarak geleceği de vurgulanan XZ4 modeliyle beraber Sony şirketi, öte yandan kalın durumdaki ekran çerçevelerine de veda etmiş olacak.

Xperia XZ4 modeline ait olduğu ifade edilen ekran tasarımlarını inlecelemiş olduğumuzda ise, bahsi geçen telefonun ekranın fazlasıyla uzun olduğunu da açıkça görüyoruz. Bu gelişmeye paralel bir şekilde şimdiden pek çok kullanıcının tarafından XZ4 modelinin tek elle kullanımının nasıl gerçekleşebileceği  de fazlasıyla merak edilmekte.

Bütün bu soru işaretlerini bir yana bırakacak olur isek, XZ4 modeli tam anlamı ile Sony şirketi için yepyeni bir başlangıç olarak karşımıza çıkacak. Yeni amiral gemisi modeliyle beraber özlemiş olduğu başarılı günlere geri dönebilmeyi aklına koymuş durumdaki Sony şirketi, 2019 senesine de fazlasıyla iddialı gelmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.