Moto G7 modelinin yeni görselleri sızdı

Paylaşılmasından sadece bir gün önce ortaya çıkmış olan Moto G7 modeline ait olan yeni görseller, telefonun görünüşüne yönelik çok daha detaylı bir bakışı da bizlere açık bir şekilde sundu.

Moto G7 modelinin yeni görselleri sızdı


Paylaşılmasından sadece bir gün önce ortaya çıkmış olan Moto G7 modeline ait olan yeni görseller, telefonun görünüşüne yönelik çok daha detaylı bir bakışı da bizlere açık bir şekilde sundu. Bu çok yeni görüntüleri ortaya çıkartmış olan kişi de güvenilir durumdaki sızıntıları sayesinde ünlü olan Roland Quandt oldu.

Quandt, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım içerisinde Moto G7 ile birlikte G7 Plus ve  de G7 Power’a ait görselleri açık bir şekilde. Çıkmış olan görseller, daha öncesinde karşımıza gelen G7 modelinin su damlası çentiğiyle birlikte G7 Power modelinin çok daha geniş bir çentiğinin bulunacağı gibi bazı haberleri de doğrular bir nitelikte.

Çıkmış olan görsellere bakılır ise G7 serisinin gri ile birlikte altın sarısı, kırmızı ve de lacivert olmak üzre 4 değişik renk seçeneği bulunacak. Daha önce çıkmış olan  haberlerde de renk seçeneklerinin beyaz ile birlikte gümüş, kırmızı ve de siyah olacağı şeklindeydi. Öte yandan firmanın bugün (7 Şubat) Brezilya’da gerçekleştirecek olduğu bir etkinlik ile beraber telefonları tanıtması konusunda bir beklenti var.

Daha önce çıkan haberlere bakılır ise Moto G7 modeli; parmak izi okuyucusunun yanı sıra 3.000 mAh gücündeki bir batarya, 6,24 inç büyüklüğüne sahip Full HD (2270x1080) özellik sunan ekran, Snapdragon 632  isimli yonga seti, 4 GB'lık bir RAM ve 64 GB'lık bir dahili depolamaya sahip olarak karşımıza çıkacak. Telefonun 2 tane arka kamerası 12 MP ile 5 MP değerlerinde olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.