Samsung şirketinden kameraya sahip bir S pen patenti

İlk önce 2011 senesinin Eylül ayı içerisinde piyasaya çıkartılan Galaxy Note serisindeki ilk üyelerden N7000, sahip bulunduğu kalemiyle birlikte sektör içerisinde adeta yeni bir çığır açmış durumdaydı

Samsung şirketinden kameraya sahip bir S pen patenti


İlk önce 2011 senesinin Eylül ayı içerisinde piyasaya çıkartılan Galaxy Note serisindeki ilk üyelerden N7000, sahip bulunduğu kalemiyle birlikte sektör içerisinde adeta yeni bir çığır açmış durumdaydı. Süren seneler içerisinde gelişme sağlayan ve çok daha işlevsel duruma gelmiş olan S Pen, Galaxy ailesini tanımlamakta olan bir özellik durumuna geldi. Samsung şirketinin yapmış olduğu bir patent başvurusu kapsamında, Galaxy Note serisinde yer alacak yeni akıllı telefonunda kamera bulunan bir S Pen kullanabilecek olduğu söylentileri dolaşıyor.

Samsung şirketinin 2017 senesinin Şubat ayı içerisinde başvurusunu yapmış olduğu bu patentte, kamera bulunan bir S Pen ürünün taslağı yer almakta. Kameraya sahip olan S Pen'in  tam olarak nasıl bir mimariye sahip olarak karşımıza çıkacağını da gösteren Amerika Birleşik Devletlerinin Patent ile Marka Ofisi'ne yapılmış olan bu patent başvurusu, kalemin çekmiş olduğu resmi kablosuz bir biçimde cihaza yollayabilecek olduğunu (iletişim modülüyle) göstermekte.

Patentin içeriğine bakıldığında S Pen'in kamerasının optik bir şekilde yakınlaştırma (optik lenslerle birlikte optik sistemle) benzerindeki akıllı telefonlarda bile görememiş olduğumuz bir özelliğe sahip olarak karşımıza çıkacağı gösterilmekte. Kalemin kamerasının tam olarak neyi görmekte olduğunu eş zamanlı bir şekilde kullanıcıya gösterebilecek olduğu konusunda da söylentiler bulunan S Pen patentiyle alakalı Samsung kısmında resmi bir açıklama yer almamakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.