Moto G7 Plus modeli sertifika alırken görüntülendi

TENAA içerisinde belirmiş olan Motorola şirketinin giriş ve orta seviyede yer alan cihazı Moto G7 (veyahut öteki bir tahmine bakılırsa G7 Plus), 6.24 inç büyüklüğünde 1080 x 2270 çözünürlüğüne sahip bir ekranla karşımıza çıkacak.

Moto G7 Plus modeli sertifika alırken görüntülendi


TENAA içerisinde belirmiş olan Motorola şirketinin giriş ve orta seviyede yer alan cihazı Moto G7 (veyahut öteki bir tahmine bakılırsa G7 Plus), 6.24 inç büyüklüğünde 1080 x 2270 çözünürlüğüne sahip bir ekranla karşımıza çıkacak. Alında modeli belirli olmasa bile 8 çekirdekli bir tane işlemciyle gelecek olduğu kesinleşen cihazın 4 GB veyahut 6 GB RAM'lere sahip modelleri de piyasada bulunacak.

Emin bir durumda bulunmayan konu da, XT1965 kod isminin yalnızca bir tane  cihaz için mi yoksa daha geniş bir cihaz serisi için mi kullanılmakta olması. Zira daha öncesinde ortaya çıkmış olan bilgilere baktığımızda Moto G7 modelinin bir telefon ailesi olarak karşımıza çıkacağı ve bir tane  Plus modelini de içermekte olduğunu tahmin etmekteyiz. Pek çok cihazda rastlamış olduğumuz gibi çentiğe de sahip olarak karşımıza çıkacak olan telefonların kamerası da şu anda kesin bir şekilde belli değil.

Saf Android işletim sistemine yakın bir yazılımla çalışacağı açıklanan Moto G7 (Plus) modeli, beklemekte olduğumuz gibi Android işletim sisteminin son sürümlerinden Android Pie sürümüyle karşımızda olacak. TENAA ise cihazın aslında 2820 mAh gücünde bir batarya kullanacak olduğunu belirtse bile 3000 mAh gücündeki bir batarya yer alacağına kesin gibi bakılmakta.

Motorola, 7 Şubat tarihi içerisinde Brezilya'da yapacak olduğu bu etkinlik kapsamında Moto G7 serisini tanıtmış olacak. Lenovo şirketinin sahip bulunduğu Motorola'nın konum şeklinde Brezilya'yı seçmesinin temel sebeplerinden bir tanesinin arasında ise telefonlarının ülke içerisinde çok yaygın bir şekilde kullanılıyor olması bulunmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.