Moto Z4 modelinin görselleri sızdırıldı

Motorola şirketi, ülkemiz içerisinde artık fazla kullanılmakta olan bir akıllı telefon markası olarak gözükmüyor. Fakat firma yurt dışı pazarı içerisinde bir çok modele sahip bir durumda ve akıllı telefon üretimi yapmaya da devam etmekte.

Moto Z4 modelinin görselleri sızdırıldı


Motorola şirketi, ülkemiz içerisinde artık fazla kullanılmakta olan bir akıllı telefon markası olarak gözükmüyor. Fakat firma yurt dışı pazarı içerisinde bir çok modele sahip bir durumda ve akıllı telefon üretimi yapmaya da devam etmekte. Android işletim sistemine sahip akıllı telefonların üretimini yapan Motorola şirketinin yeni modellerinden Moto Z4'le alakalı görüntüler Twitter üstünden paylaşıldı.

Telefon sızıntıları denildiği zaman akıllara gelmeye başlayan ilk isimlerden Evan Blass, Moto Z4 modelini Twitter aracılığı ile paylaşmış oldu. Akıllı telefonun çentik bulunan bir ekranı yer almakta. Moto Z4 modeli, dış tarafa doğru çıkıntısı bulunan bir tane arka kameraya ve USB-C tipindeki şarj soketine sahip bir vaziyette. Bu hariç olarak telefonun arka kısmında yer alan sarı renge sahip bölüm, motomod konnektörü şeklinde tanımlanmakta. Eğer hatırlayacak olursanız Motorola şirketi bir dönemlerde bu özelliğin reklamını çok fazla yapmıştı. Harici bir şekilde satın alınabilmekte olan donanımlar sayesinde telefona ilgili özellikler ilave edilebilmekteydi.

Telefonun üzerindeki özelliklerine devam edersek eğer, daha öncesinde ortaya çıkmış olan bilgilere bakıldığında Snapdragon 675 işlemciyi kullanacak olduğu ve 48 megapiksel özelliğe sahip arka kamerayla karşımıza çıkacağı bilinmekteydi. Öte yandan telefon üzerinde parmak izi okuyucusunun da ekran üst kısmında olduğu ileri sürülmüştü.

Ortaya çıkmış olan görüntülerden sonra telefona karşı duyulan ilgi az daha yükselmiş bir vaziyette. Telefonun  piyasaya tam olarak ne zaman çıkacak olduğu ve fiyatının ne  kadar olacağı benzerindeki konularsa halen gizemini korumakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.