Motorola şirketinin katlanabilir özellikli telefonuna ait özellikler sızdı

Yeni duyurusu yapılan Samsung Galaxy Fold modeli ve Huawei Mate X  modelindeki katlanabilir özelliğe sahip telefonlarının tamamının amiral gemisi özellikleriyle donatılmış olduğunu bilmekteyiz

Motorola şirketinin katlanabilir özellikli telefonuna ait özellikler sızdı


Yeni duyurusu yapılan Samsung Galaxy Fold modeli ve Huawei Mate X  modelindeki katlanabilir özelliğe sahip telefonlarının tamamının amiral gemisi özellikleriyle donatılmış olduğunu bilmekteyiz. XDA Developers'in paylaşmış olduğu yeni bilgiler ise, hakkında fazlasıyla dedikodu dönmeye başlayan Motorola RAZR modelindeki katlanabilir özelliğe sahip telefonunun üst - orta segmentteki özelliklerle beraber geleceğini de gözler önüne sermiş oldu.

Motorola RAZR modeli, gücünü 8 çekirdekli ve de 2.2 GHz gücüyle çalışmakta olan bir işlemci ve Snapdragon 710 ismindeki yongasından alıyor olacak. Görsel platform içerisindeyse Adreno 616 grafikleri karşımıza çıkıyor. Akıllı telefonun 4 GB'lik RAM + 64 GB'lik bir kapasite ve 6 GB'lik RAM ve 128 GB'lik bir kapasite şeklinde 2 farklı şekilde piyasaya çıkacak olduğu da düşünülmekte. 2,730 mAh kapasitesi bulunan, 27W TurboPower teknolojisi ile şarj olabileceği açıklanan bir bataryayla karşımıza çıkacak olan telefonun kameralarıyla alakalı da halen bir bilgi bulunmuyor.

Telefonun dizaynı ise bilmekte olduğumuz gibi istiridye kabuğu biçiminde olacak ve katlanabilir özelliğe sahip bölüm dış tarafa doğru açılıyor olacak. Telefonun asıl ana ekranının 6.2 inç büyüklüğündeki OLED destekli bir durumda bulunduğunu ve 876 x 2142 çözünürlüğünü destekleyecek olduğunu da bilmekteyiz. Telefonu hiç  bir şekilde açmadan bildirimleri görebilmek amacıyla dış bölümünde de 600x800 çözünürlüğü olan bir ekran mevcut. Aslında yine de dış ekranın tam boyutuyla alakalı bir bilgi bulunmuyor. Katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonun raflara siyah ile birlikte beyaz ve de altın renklerinde sürülecek olması konusunda bir beklenti var.

The Wall Street Journal tarafından hazırlanan  rapora bakılırsa, katlanabilir özelliğe sahip telefonun $1,500 tutarındaki başlangıç fiyatıyla piyasa içerisinde yerini alması konusunda bir beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.