Mozilla şirketinden reklam olmayan bir haber servisi testi

Mozilla şirketi, Apple News servisiyle aktif bir şekilde rekabet edebilecek olan reklam olmayan haber servisi üstünde 3 ay içinde çok büyük bir ilerleme kaydetmiş durumda.

Mozilla şirketinden reklam olmayan bir haber servisi testi


Mozilla şirketi, Apple News servisiyle aktif bir şekilde rekabet edebilecek olan reklam olmayan haber servisi üstünde 3 ay içinde çok büyük bir ilerleme kaydetmiş durumda. Farklı kaynaklara bakacak olursak firma, kullanıcılardan bazılarına servisin beta sürümüyle alakalı test etmeleri amacıyla davetiye yollamış durumda. Mozilla şirketi söz konusu bu servise ise  ''Firefox Ad-free Internet (Firefox Reklamsız bir İnternet)'' şeklinde isim vermekte. Yani aslına bakacak olursak kullanıcılar bu servise abone olma işlemi yaptıkları durumda hiçbir şekilde reklama maruz kalmamış olacaklar.

Söz konusu bu servis ise, kullanıcılar için aylık 5 dolar tutarına (şu anda yer alan kurla hesaplarsak 28,14 Türk Lirası tutarında) mal olmuş bulunacak. Mozilla şirketinin dediklerine bakılırsa ödemiş olduğunuz bu, firmanın kendini payını almasından  hemen sonra ziyaret gerçekleştirdiğiniz sitelere de eşit bir şekilde paylaştırılmış olacak. Bunun sayesinde ise onlar da daha fazla bir gelir elde ederek sizlere çok daha iyi bir şekilde içerik sunabiliyor olacaklar.

Apple şirketinin News servisi de çok iyi bir çizelge üstünde ilerlemeye devam ediyor ve aylık olarak on milyonlarca kullanıcıyı üzerinde barındırıyor. Kullanıcıların söz konusu bu yeni ücretli  olan haber servisi alternatifine yönelerek kayıt olup olmayacağını da gelecek zamanlarda görmüş olacağız. Muhtemel olarak bu, Mozilla şirketinin servisinin tam olarak ne kadar basit erişilebilmekte olduğuna ve ortaklarına bağlı durumda bulunacaktır.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.