Netflix platformu abonelik ücretlerini zamlandırdı

Hem dünyanın tamamında hem ise ülkemiz içerisinde son senelerin en popüler  durumdaki dizi ve film platformları içerisinden bir tanesi olmayı başarmış bulunan Netflix platformunun 140 milyon taneden çok abonesi bulunuyor.

Netflix platformu abonelik ücretlerini zamlandırdı


Hem dünyanın tamamında hem ise ülkemiz içerisinde son senelerin en popüler  durumdaki dizi ve film platformları içerisinden bir tanesi olmayı başarmış bulunan Netflix platformunun 140 milyon taneden çok abonesi bulunuyor. Bu çok ciddi seviyedeki başarının altında da bir takım nedenler yatmakta. Yüksek çözünürlüğün yanı sıra çok kaliteli  durumdaki yapımlar ve de platform üzerinde yer alan müşterilerinin kendisine en uygun durumdaki paketi seçip fahiş fiyatlarla ödeme yapmaması, bu nedenlerin ilk sırasında gelmekte. Fakat bu sabah saatlerinde Netflix platformunun abonelik ücretleri içerisinde ufak  bazı değişiklikler yapılmış oldu. 

İlk ay içerisinde bedava kullanma kampanyasını devam ettiren Netflix platformu, Temel ile birlikte Standart paketlere ait ücretleri de dahil hepsine 2'şer Türk Lirası tutarında bir zam gerçekleştirdi. 4 tane değişik kullanıcının aynı esnada aktif bir durumda olabildiği ve Ultra HD bir şekilde  ekran çözünürlüğünün kullanılabilmekte olduğu bu özel paketin satış fiyatı da 39.99 Türk Lirası tutarından 41.99 Türk Lirası tutarına yükselmiş oldu. Mevcut durumda devam eden müşterilerin kendi planları içerisinde de herhangi bir şekilde  fiyat güncellemesi şimdilik gözükmemekte.

Konuyla alakalı bir şekilde bir de açıklama gerçekleştiren Netflix platformu, nitelikli  bir durumda dizi ile film yapmak amacıyla çalışmakta olduklarını ifade ederek bu söz konusu yapımları oluşturabilmek amacıyla çok fazla sayıda toplulukla beraber çalışmakta olduklarını, bu söz konusu çalışmaların çok ciddi bir şekilde maliyetlerinin yer aldığını ve bu  söz konusu maliyetleri karşılayabilmek amacıyla bazı zamanlarda ücretlendirmeleri konusunda güncelleme yapmakta olduklarını açık bir şekilde belirtti. Yeni güncellenmiş olan abonelik ücretleri  ise bugünden itibaren geçerli bir durumda bulunacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.