Motorola şirketinden 4 kamerası olan amiral gemisi modeli

Amerika Birleşik Devletleri'nde merkezi bulunan teknoloji sektörü şirketlerinden Motorola'nın yaklaşık olarak 1 sene kadar öncesinde açığa kavuşmuş olan One serisiyle birlikte Android One isimli programa üye akıllı telefonları Motorola One modeli ile Motorola One Power modeli, geçmiş olduğumuz Ağustos ayı içerisinde lanse edilmişti

Motorola şirketinden 4 kamerası olan amiral gemisi modeli


Amerika Birleşik Devletleri'nde merkezi bulunan teknoloji sektörü şirketlerinden Motorola'nın yaklaşık olarak 1 sene kadar öncesinde açığa kavuşmuş olan One serisiyle birlikte Android One isimli programa üye akıllı telefonları Motorola One modeli ile Motorola One Power modeli, geçmiş olduğumuz Ağustos ayı içerisinde lanse edilmişti. Şimdilerde de Motorola One Pro modeline ait bir takım önemli tasarımsal detaylar açık bir şekilde ortaya çıkmış durumda.

Motorola One Pro adına sahip akıllı telefonun ortaya çıkmış olan görselleri, cihazın arka kısmında yer alan kamera modülüne bakıldığında; Huawei P30 Pro modeli ile birlikte Samsung Galaxy S10 5G modeli, Samsung Galaxy A9 2018 modeli ve de  Nokia 9 PureView modeline çok fazla benzeyen bir biçimde 4 tane kamerayı barındıracak olduğunu göstermekte.

Bu telefon modelinin 6,2 inç büyüklüğündeki ekranı üzerinde su damlası çentik ile birlikte ekran içinde parmak izi tarayıcısı yer alacağı da gelmiş olan öteki bilgilerin arasında yer alıyor.

Motorola şirketinin One Pro modelinin Moto Z4 isminin altında piyasaya sürebilecek olduğuna yönelik bir takım söylentiler de yer almakta. 3,5 milimetrelik jak girişi ile birlikte ses açma-  kapamanın yanı sıra güç tuşlarına, USB Type-C portuna ve 
 de SIM kart tepsisine sahip olarak geleceği de görsellerden açıkça anlaşılmakta olan Motorola One Pro modelinin barındırdığı 4  tane kamerayla beraber yeni en fazla satışı gerçekleştirilen akıllı telefon modeli şeklinde listeler içerisindeki yerini alması konusunda bir beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.