Niantic şirketi o uygulamanın fişini çekecek

Niantic şirketi, Pokémon Go ile birlikte Ingress benzerindeki artırılmış gerçeklik  kullanmış olduğu mobil oyunlar sayesinde kendisini dünyaya tanıtmayı başarmış bir tane yazılım geliştirme firması.

Niantic şirketi o uygulamanın fişini çekecek


Niantic şirketi, Pokémon Go ile birlikte Ingress benzerindeki artırılmış gerçeklik  kullanmış olduğu mobil oyunlar sayesinde kendisini dünyaya tanıtmayı başarmış bir tane yazılım geliştirme firması. Firma tarafından son paylaşılmış olan oyunlardan  Harry Potter: Wizards Unite isimli yapım da tüm merakları üstüne çekmeyi başarmıştı fakat Niantic şirketinin bu söz konusu yola ilk adımını atmış olduğu uygulama olarak öne çıkan Field Trip ile alakalı bugün çok kötü  bir haber duyuruldu. 

Niantic şirketi, bir tane blog yazısı içerisinde; ''Bugün, yılın gelecek zamanların Field Trip isimli uygulamanın kapatılacak olduğunu duyurmak amacıyla bu yazıyı yazmaktayız. Pek çok açıdan Field Trip isimli yapım, bizim misyonumuzu açık bir şekilde göstermekte olan bir uygulama idi: Dünyayı keşfetmekle birlikte yeni arkadaşlar edinebilmek, dışarı çıkarak egzersiz yap'' ifadelerine yer vererek hem misyonlarını bir defa daha vurgulamış oldu, hem ise Field Trip isimli uygulamanın kapatılacak olduğunu ve bunun tam olarak ne zaman gerçekleşecek olduğunu da ifade etti. 

Eğer sizlerde söz konusu  uygulamayı kullanmaktaysanız, Niantic şirketi gelecek dönemde daha yeni bir sürümün karşımıza çıkabileceğiyle alakalı çok küçük bir şeyler de ifade etti. Niantic şirketi, açıklamaları içerisinde; ''Çalışmaya çok daha fazla öncelik vermemiz gerekli ve böylelikle dünya çapında yer alan milyonlarca sayıdaki oyuncuya inanması zor bir artırılmış gerçeklik deneyimini sunmaya odaklanabilmekteyiz. Bu söz konusu durum, belki de Field Trip isimli yapımın tekrardan tasarlanmış  haldeki bir başka sürümünü geri getirecek olmamızı da sağlayacak olabilir'' ifadeleriyle sürdürdü.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.