Honor markasından çok büyük bir hamle

Honor isimli marka, 23 Temmuz tarihinde Çin içerisinde Honor 9X isimli modeli kullanıcılarına sunma konusunda hazırlık yapıyor. Fakat şirket, uzun vadeye sahip planını da  açık bir şekilde hazırlamış gibi gözükmekte.

Honor markasından çok büyük bir hamle


Honor isimli marka, 23 Temmuz tarihinde Çin içerisinde Honor 9X isimli modeli kullanıcılarına sunma konusunda hazırlık yapıyor. Fakat şirket, uzun vadeye sahip planını da  açık bir şekilde hazırlamış gibi gözükmekte. Honor isimli marka, gelecek seneler içerisinde çıkartacak olduğu orta segmentte yer alacak telefon modellerinin de şemalandırmasını açık bir şekilde yapmış. Çin asıllı firma, Honor 10X modeli ile birlikte Honor 20X modeli, Honor 30X modeli, Honor 40X modeli ve  Honor 50X  modelinin markalarıyla alakalı başvurular yapmış.

Firma, yapmış olduğu bu büyük hamle ile markasının gelecek dönemini de güvence altına almayı istiyor. Tabiiki de bu, öte yandan Honor 9X modelinin halefinin de Honor 10X modeli olarak karşımıza çıkacağı anlamına gelmekte. Şu anda başvurular beklemede gözüküyor fakat onaylanacak olması da nerdeyse kesin..

Honor 9X modeline odaklanmamız gerekirse firma, telefon üzerinde 7 nm özelliğindeki işlemci bazına sahip orta segmentte Kirin 810 isimli yonga setinin yer alacağını resmen onaylamış durumda. Bu yılın orta segment telefonları üzerinde adeta bir trend durumuna gelmiş olan kızak özellikli kamera sisteminin Honor 9X modelinde yer almasına da neredeyse kesin gözü ile bakılmakta. Cihaza üzerindeki kamera bölümünde Honor 9X modelinin 3 tane kameraya, 9X Pro modelinin de 4 tane kameraya sahip olarak karşımıza çıkacağı düşünülmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.