Nike şirketinin yeni ayakkabısı iPhone ile ayarlanabilmekte

Ayakkabı alma esnasında yaşanmakta olan en büyük problemlerden bir,, ayağımıza birebir  şekilde uyan bir ayakkabının basit bir şekilde bulunamaması.

Nike şirketinin yeni ayakkabısı iPhone ile ayarlanabilmekte


Ayakkabı alma esnasında yaşanmakta olan en büyük problemlerden bir,, ayağımıza birebir  şekilde uyan bir ayakkabının basit bir şekilde bulunamaması. Nike şirketinin bu problemi de teknolojiyi kullanıp çözmüş olduğu yeni ayakkabı modellerinden Adapt BB, bugün yapılmış olan bir duyuruyla resmen tanıtıldı.

Nike şirketi, giyilebilir ürünler içerisinde teknolojiyi kullanmayı sürdürmekte. Geçmiş olduğumuz günler içerisinde kendi kendisini bağlayabilmekte olan spor ayakkabısının tanıtımını yapan Nike şirketi, şimdi ise kullanıcıların ayakkabılarını istemekte oldukları sıkılığa ayarlayabilecek olduğu yeni bir tane ürünü piyasaya çıkartmaya hazırlanmakta.

Nike şirketinin FitAdapt ismini vermiş olduğu teknolojiyle geliştirilmiş olan spor ayakkabılar, içinde yer alan motorlarla birlikte daralıp genişleyebilmekte. Kullanıcıların ihtiyaç duymakta olduğu gerginliği algılayabilen ve rahat bir kullanım sağlamakta olan Nike Adapt BB isimli ayakkabı, iPhone modelindeki cihazlara yüklenebilecek Nike Adapt  isimli mobil uygulamasıyla birlikte de kontrol edilebiliyor olacak.

Üstünde yer alan tuşlar kullanılıp ayar yapılabilmekte olan bu akıllı ayakkabı, basketbol oyuncularının oyun esnasında yaşamış oldukları ayakkabı uyum problemini de ortadan kaldırabilmek amacıyla özel bir şekilde tasarlandı. Oyuncuların ısınma esnasında, molalarda ve maçlar esnasında değişik gevşeklik seviyelerini seçebilecek oldukları bu ayakkabılar, tam dolu olduğu zaman 10 ila 20 gün aralığında değişen bir bataryaya sahip.

Nike  şirketine ait Adapt BB modelindeki ayakkabı 505 mAh kapasitesine sahip bataryası, Nike şirketinin ayakkabıya özel üretmiş olduğu kablosuz şarj paneliyle birlikte 3 saat içerisinde tam dolu  bir seviyeye ulaşabilmekte. 

2016 senesi içerisinde başlamış olan HyperAdapt 1.0 isimli projenin geldiği son nokta olarak öne çıkan Adapt BB, Nike şirketinin devamlı güncelleme cerecek olduğu ilk performans ürününden olacak. Amerika Birleşik Devletleri içerisinde 350 dolar tutarından satışa çıkartılacak olan Adapt BB modelinin satışına ise 16 Şubat tarihi içerisinde başlanmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.