Nintendo mobil cihazlar için Dr. Mario'yu getirecek

Bir zamanlardaki en çok tanınan oyun konsolu üreticileri arasında bulunan Nintendo şirketi çok uzun bir zaman piyasadan silinmiş, lakin sonrasında ise Nintendo Switch konsoluyla beraber mükemmel bir dönüş gerçekleştirmişti.

Nintendo mobil cihazlar için Dr. Mario'yu getirecek


Bir zamanlardaki en çok tanınan oyun konsolu üreticileri arasında bulunan Nintendo şirketi çok uzun bir zaman piyasadan silinmiş, lakin sonrasında ise Nintendo Switch konsoluyla beraber mükemmel bir dönüş gerçekleştirmişti. Konsolun satışları çok iyi bir durumda olsa bile mobil piyasası içerisinden de dilim alma isteğinde bulunan firma, Super Mario Run ile birlikte Animal Crossing benzerindeki popüler oyunlarını Android işletim sistemi ile iOS işletim sistemine getirdi.

Bu alanla ilgili olarak biraz daha genişletme isteğinde bulunan Nintendo şirketi, şimdi ise yeni bir  tane Dr. Mario oyununu mobil platformuna getirmek amacıyla LINE Corporation şirketiyle anlaşma yaptığını duyurdu. Dr. Mario World ismine sahip olan aksiyon - bulmaca türündeki oyun, 2019 yazının ilk günleri içerisinde ilk önce ana 60 tane ülkede olmak üzre mobil marketlere çıkmış olacak.

Mesajlaşma uygulamalarından biri olan LINE'ın da yapımcısı olarak öne çıkan LINE Corparation şirketi, Asya'da fazla bilinmekte olduğu gibi Asya haricinde de Disney şirketiyle anlaşmalı bir şekilde geliştirmiş oldukları Tsum Tsum isimli oyunla bilinmekte.

Dr. Mario isimli oyunla çokta haşır neşir olmayanlara özel olarak hatırlatacak olursak, 1990'lı senelerdeki tetris oyunları benzerindeki bir bulmaca sistemi içermekte olan oyun 2 renkli hapları uygun bir biçimde birleştirip virüsleri öldürme üstüne kurulu bir oyun.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.