Nokia'nın yeni telefonu TENAA'da görüntülendi

Seneler önce çıkartmış olduğu tuşlu telefonları sayesinde hepimizin yaşamında bir şekilde yer edinmeyi başaran Nokia, yeni bir  tane tuşlu telefon tanıtımı yapma konusunda hazırlıklarını sürdürüyor.

Nokia'nın yeni telefonu TENAA'da görüntülendi


Seneler önce çıkartmış olduğu tuşlu telefonları sayesinde hepimizin yaşamında bir şekilde yer edinmeyi başaran Nokia, yeni bir  tane tuşlu telefon tanıtımı yapma konusunda hazırlıklarını sürdürüyor. Nokia TA-1139 isimli model, bütün telefonların geçmekte olduğu sertifika süreçlerinden TENAA'da resmi bir şekilde  görüntülendi. Nokia TA-1139  isimli cep telefonunu merak etmekte olan için eski modelleri karıştırmaları konusunda bir öneride bulunabiliriz. Nokia şirketinin üretmiş olduğu; en ergonomik ve çok basit bir kullanıma sahip durumdaki cep telefonlarından  biri olduğunu da söylesek yanlış olmaz.

Bu model içerisinde, fazlasıyla büyük beklentilere girmiş olmanız tamamen bir hayal kırıklığına sebep olacaktır. 83.6g ağırlığı ile birlikte fazlasıyla hafif durumda bulunan bu cihazın genel özelliklerine bakıldığı zaman daha fazla yanınızda taşıyabilecek olduğunuz kullanımı fazlasıyla basit 2. bir telefon olarak düşünülse daha iyi olabilir..

Yeni ürün içerisinde en çok göze çarpmakta olan özellikte, 2 SIM karta sahip durumda bulunması. 1.020 mAh gücüne sahip bir batarya, her ne kadar yeterli bir durumda olmasa dahi çok fazla özellik kullanmayacak olduğunuzdan dolayı muhtemel olarak size yetecektir.

Eğer isterseniz arkada yer alan LED flaş özelliğini de  kullanmayı tercih edebilirsiniz. Kamerasının sadece 3 MP özelliğinde olması, çok  büyük bir dezavantaj yaramakta. Müzik dinlemeyi istersenizde sizlere sunacak olduğu özellikler; FM Radyo ile birlikte MP3 çalar olarak gözüküyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.